Viral romance: Ung fyr efterlyser sød biograf-brunette

En 18-årig fyr bad en biograf fra Odense om hjælp til at finde en sød pige, han havde talt med i biffen. Efterlysningen kom på biografens Facebook-side - og hitter for vildt.
Disse to mennesker er glade - de er på biografdate sammen. 18-årige Thomas ville ønske, at han også var det med brunetten fra CinemaxX Odense.
Disse to mennesker er glade - de er på biografdate sammen. 18-årige Thomas ville ønske, at han også var det med brunetten fra CinemaxX Odense. Scanpix - modelfoto

Biografture kan føre til meget. For en ung 18-årig fyr fra Odense betød en bif-tur med vennerne, at han faldt i snak med en sød pige, som han nu ikke kan få ud af sit hoved (se beskrivelsen af hende i boksen til venstre).

Fyren, der hedder Thomas, talte med pigen med det brune hår under forpremieren på 'Mænd og Høns' 4. februar . Hun var alene i biografen og sad muligvis på række 5.

De sludrede som sagt - og da filmen var slut, opdagede ungersvenden, at pigen stod og ventede på ham.

"Men fordi jeg åbenbart er en idiot, gik jeg et par skridt i den modsatte retning med mine venner, og hun gik den modsatte vej. Jeg ventede et minuts tid og løb efter hende, men jeg kunne ikke finde hende om hjørnet. Og jeg fik hverken navn eller nummer," skriver fyren i det nødråb, han sendte til CinemaxX Biografen i Odense.

Han skriver videre, at han på fornemmelse, at pigen tit kommer i biografen.

"Jeg håber, at jeg skriver til en romantisk ildsjæl, der har hjertet på det rette sted," lyder hans bøn - som tilsyneladende fandt frem til en person med hjertet på det rette sted.

"Har aldrig set noget ligende"

Biografen valgte nemlig at efterkomme den desperate fyrs ønske og poste hans efterlysning af pigen på biografens Facebookside. Og så storhittede den ellers.

Facebook-efterlysningen er ifølge Fyens.dk nået ud til 72.000 mennesker, og direktøren i CinemaxX Danmark, Kim Brochdorf, kan ikke huske, at biografen har været ude for noget lignende.

- Det er jo én af livets tilfældigheder, som ligeså godt kunne være en scene i en film, siger Kim Brochdorf til Fyens.dk.

Biografbossen ved endnu ikke, om biografromancen har fået en lykkelig slutning. Men han håber det ...

Sådan så pigen ud

 

Pigen havde brunt hår. Det var hverken langt eller kort, og det bølgede ved hendes skuldre.

 

Hendes øjne var brune eller mørkeblå.

 

Hun havde en lys, lang jakke på og et halstørklæde.

 

Hun var alene i biografen. "Jeg har altid sagt mine venner, at de bedste mennesker tør gå alene i biografen," skriver den forelskede Thomas.

 

Hun overhørte Thomas' samtale med hans venner om klipningen i 'Birdman' og farverne i 'Ida' (eller mangel på samme?), og de snakkede lidt om det.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.