Vindblæst British Open genoptages lørdag eftermiddag

Lørdag er spillet igen afbrudt under British Open, men arrangørerne håber at kunne spille fra klokken 16.
Dustin Johnson (billedet) indtager en delt førsteplads med Danny Willett i British Open.
Dustin Johnson (billedet) indtager en delt førsteplads med Danny Willett i British Open. Foto: David J. Phillip/AP

Der er blevet spillet meget mindre golf end ventet på St. Andrews-banen i Skotland denne weekend, hvor der afholdes majorturneringen British Open.

Lørdag morgen blev spillet igen afbrudt - denne gang på grund af vind - og der er derfor spillere, som endnu ikke har færdiggjort anden runde, som ellers burde være afsluttet fredag.

Arrangørerne melder, at spillet forventes at blive genoptaget dansk tid klokken 16.00 lørdag eftermiddag.

Det betyder blandt andet, at delvist førende Dustin Johnson får lov til at spille sine sidste tre huller færdig på anden runde, mens nummer tre, Paul Lawrie, mangler at færdigspille fem huller.

Imens kan tredje runde påbegyndes på de første huller for de spillere, som nåede at færdigspille anden runde fredag, og som klarede cuttet.

Det er yderst tvivlsomt, om alle spillere når i mål med tredje runde i løbet af lørdagen, eller om arrangørerne må sætte deres lid til en vindstille søndag med en masse ekstra golf på programmet.

Fredag blev British Open afbrudt i over tre timer på grund af regn. Danskerne Thomas Bjørn og Søren Kjeldsen nåede dog at færdigspille deres runde, men ingen af danskerne klarede cuttet og er derfor ikke med i weekendens finalerunder.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.