Vildt foto: Sovende kvinde angrebet af robotstøvsuger

Brandmænd måtte tilkaldes, da en lidt for grundig robotstøvsuger gik i gang med at støvsuge sin ejer op.
Det lykkedes brandmændene at få befriet kvinden fra den aggressive robotstøvsuger, der åbenbart havde forvekslet sin sovende ejermand med en stor bunke snavs.
Det lykkedes brandmændene at få befriet kvinden fra den aggressive robotstøvsuger, der åbenbart havde forvekslet sin sovende ejermand med en stor bunke snavs. Screendump

Nogle mennesker udråber robotstøvsugeren til verdens ottende vidunder, der fritager os fra den kedsommelige pligt med selv at gøre rent. Andre er mere utrygge ved tanken om at have en lille rengøringsrobot susende rundt i ankelhøjde.

Og nu har en sydkoreansk kvinde på egen krop oplevet enhver teknologi-skeptikers mareridt: Hendes robotstøvsuger angreb hende nemlig, mens hun sov. Det skriver flere engelske medier på baggrund af en artikel i det sydkoreanske medie Kyunghyang Shinmun.

Den 52-årige kvinde havde indstillet robotstøvsugeren til at gå i gang hver dag på samme tidspunkt. Men en dag havde hun lagt sig til at sove på et tæppe på gulvet uden at overveje, at hun dermed ville ligge i vejen for den lidt for grundige støvsuger. Da den lille energiske robot nærmede sig kvindens hoved, forvekslede den nemlig hendes lange hår med snavs, og gav sig med stor iver til at suge håret op.

Kvinden vågnede ved, at robotstøvsugeren var ved at gnaske sig ind til hendes hovedbund, og kunne til sin rædsel ikke komme fri, da håret havde filtret sig sammen og sad godt og grundigt fast i støvsugeren. Hun endte med at ringe til brandvæsnet, hvorpå et par brandmænd troppede op og hjalp den forskrækkede kvinde ud af kløerne på den grådige robotstøvsuger.

Hun slap uden mén - hvorvidt forholdet mellem robotstøvsuger og ejer også er intakt, melder historien dog ikke noget om.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.