Vilde kæmpe-boliger: Se de fem største til salg i Danmark lige nu

Savner du albuerum og har du et større millionbeløb stående på kontoen? Eller er du bare fascineret af overdreven luksus? Så læs videre.
Listen toppes af en 943 kvadratmeter stor bolig, der næsten kan betegnes som et lille slot.
Listen toppes af en 943 kvadratmeter stor bolig, der næsten kan betegnes som et lille slot. Foto: Thobo-Carlsen & Partnere A/S

Savner du albuerum og har du et større millionbeløb stående på kontoen? Eller er du bare fascineret af overdreven luksus? 

Så læs videre.

Boligsiden Boliga har samlet en liste over de største boliger i Danmark til salg lige nu. 

Boliga karakteriserer Danmarks største boliger som de største boliger, hvor samtlige kvadratmeter kan bruges til beboelse.

Her følger en oversigt over de fem øverste på listen.

1) Listen toppes af en 943 kvadratmeter stor bolig, der med sine tre tårne mere kan betegnes som et lille slot end en traditionel villa. Boligen ligger på Fyn på Fruerstuevej 43B, Svendborg, med udsigt til Svendborgsund. Pris 7, 95 millioner kroner.

Se boligannoncen hos Thobo-Carlsen & Partnere A/S her

2) På Sandbjergvej 11A, Hørsholm, på Nordsjælland ligger en bolig på 781 kvadratmeter, hvilket udløser en andenplads. Huset har blandt andet egen wellness-afdeling med swimmingpool og jacuzzi. Og så har den kendis-strøg over sig. For et par år siden lejede pop-parret Medina og Christopher sig nemlig ind i herlighederne. Huset kan blive dit for 24 millioner kroner.

Se boligen hos Ivan Eltoft Nielsen her 

3) Listen tredjeplads ligger i Maribo på Lolland, nærmere bestemt Kidnakken 2. Den 780 kvadratmeter store bolig med egen swimmingpool var tidligere privatbolig for direktøren for Maribo Sukkerfabrik. Ejendommen kan blive din for 4,5 millioner kroner.  

Se boligen hos Danbolig her 

4) Listens fjerde plads ligger i Hellerups ambassadekvarter på Ryvangs Allé 54, Hellerup. For tiden bruges boligen til kombineret erhverv og bolig, men du kan bruge den præcis som det passer dig - hvis du altså kan lægge de 36,5 millioner kroner, den koster. 

Se boligen hos Claus Borg & Partner her 

5) For blot tre millioner kroner kan du blive den glade ejer af en 740 kvadratmeter stor bolig inklusiv egen gymnastiksal i Østjylland. Adressen er Tukærvej 11, Bjerringbro. Boligen var tidligere en skole, men har de sidste tre-fire år udelukkende været benyttet til bolig efter en ombygning.      

Se boligen hos Nybolig her 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.