Vild pris: Jan Fogs kæmpe-villa er svær at sælge

Jan Fogs store pragtvilla ud til Øresund er til salg, og den hører til i Danmarks absolutte dyreste ende.
Nu kan den afdøde kendismæglers hus blive dit - hvis du har 34 millioner.
Nu kan den afdøde kendismæglers hus blive dit - hvis du har 34 millioner. FOTO: Scanpix

Du skal punge ud med 34 millioner kroner, hvis du drømmer om at bo i den afdøde kendismægler Jan Fogs store pragtvilla, skriver BT.

Villaen har været til salg i to måneder, og det trækker ud med at få huset solgt. Men sådan er det ofte med den slags boliger, fortæller direktør for boligsitet Boliga.dk Ricco Zuschlag.

- Den her slags liebhaverboliger topper prispyramiden, og det betyder selvfølgelig, at der er færre købere. Derfor ser vi også, at der kan gå lidt tid, før liebhaverboliger i den her prisklasse sælges, siger han til BT.

Opgørelser på Boliga.dk viser da også, at Jans Fogs forhenværende villa hører til i den tunge ende. Den er for tiden den 15. dyreste bolig i Danmark, men så får du også en bolig med direkte nedgang til Øresund og 373 kvadratmeter.

Enken sælger ud

Jan Fog har ved flere lejligheder vist sin smukke bolig frem, når han har optrådt i tv-programmet Liebhaverne, som han var kendt for at være med i.

Den populære ejendomsmægler blev i foråret behandlet for leukæmi og døde under sin behandling på Rigshospitalet i april i år.

Han efterlod alt til sin hustru Charlotte Juul, som blandt andet arvede det store hus.

Hun har valgt ikke selv at bo i det store hus, men altså sat det til salg.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.