Vild prins George-kage vinder bagedyst

En kage, der forestiller den lille britiske prins, har vundet en bagekonkurrence i Birmingham. Se den flotte kage her.
Prinsens ikoniske outfit inspirerede kagen.
Prinsens ikoniske outfit inspirerede kagen. Foto: Chris Jackson/AP

I forvejen er den lille prins George en sød tilføjelse til den royale britiske familie, men nu har en måske endnu mere sukkersød version af prinsen set dagens lys. Det skriver Hello Magazine.

I en kagedyst i den engelske by Birmingham har amatørbageren Lara Mason på 29 år nemlig fremstillet en tro kopi af prins George.

Den royale rolling bærer i kageform det ikoniske outfit med røde shorts og hvid bluse, som han havde på ved sin søster Charlottes barnedåb. Og selvfølgelig har han - ligesom i virkeligheden - buttede barnekinder og lyst hår med sideskilning.

Det tog amatørbageren ikke mindre end 30 timer at lave kagen, men det er langt fra første gang, hun giver sig i kast med kendis-kager. Hun har nemlig tidligere stået bag kager af skuespilleren Johnny Depp og skuespillerinden Jennifer Lawrence.

Men at lave prins George har altså for alvor gjort hende berømt, og hun endte da også med at vinde bagedysten, hvor der blandt andet var en kage, der var formet som Angelina Jolies karakter i filmen "Maleficent" og et stort dinosaurhoved.

Se prins George-kagen her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.