Vild med dans-vinder får nyt job

Et kendt ansigt skal fremover give danskerne gode rejseråd på Apollos hjemmeside.
Sådan så det ud, da Sara Maria Franch-Mærkedahl vandt Vild med dans i 2014.
Sådan så det ud, da Sara Maria Franch-Mærkedahl vandt Vild med dans i 2014. Foto: Scanpix/arkiv

Den tidligere Vild med dans-vinder, Sara Maria Franch-Mærkedahl, har fået nyt job.

Efter at have præsenteret vejrudsigten på TV2 i flere år, er hun nu klar til at gøre det samme for rejseglade danskere, der klikker forbi Apollos hjemmeside.

Det skriver Apollo i en pressemeddelelse.

Sara Maria Franch-Mærkedahl vil fremover guide danskerne i små vejrvideoer, som skal vise, hvordan vejret er på rejseselskabets forskellige feriedestinationer.

'Morgenkaffevejr'

Marketingschef for Apollo, Ulrik Nissen, er glad for at have indgået aftale med den danseglade vejrvært.

- Sara Maria er næsten lige så glad for at rejse, som vi er, og hun har altid selv, også qua hendes tidligere job som vejrvært på TV2 Vejret, fokus på, hvor man finder det bedste rejsevejr. Hun vil derfor være Apollos vejrguide, der kan sætte ord på vejr og vind, når vi skal finde frem til netop det rejsevejr, som vi ønsker til vores ferie, siger han.

Sara Maria Franch-Mærkedahl kommer blandt andet til at guide danskerne til det perfekte morgenkaffevejr, det perfekte yoga-vejr samt aktive ferie-vejr, oplyser Apollo.

Jobskifte og skilsmisse

I slutningen af juli måned kunne den tidligere model fortælle, at hun efter to et halvt år i vejrcenteret i Odense valgte at stoppe som vejrvært.

- Jeg var meget glad for at arbejde på Vejret, selvom det er et område, hvor jeg ikke er ekspert. Men nu glæder jeg mig til at lave noget, hvor jeg kan bruge mig selv og mine færdigheder lidt mere, sagde hun dengang til BT.

Kort efter dukkede hun igen op på TV2 som vært på Vild med dans-pauseprogrammet ’Trin for trin’.

Jobskiftene kommer efter et år, der har budt på store omvæltninger. I januar blev hun skilt fra sin mand Bo Franch-Mærkedahl.

Huset i Hellerup, hvor hun og manden har boet med deres to børn Kastanje Kirstine på fem år og Vega Marie på to år, blev sat til salg.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.