Vild med dans-veteran: Hun er den bedste partner nogensinde

Michael Olesen har med sin tiende partner i Vild med dans, Laura Bach, fundet den hidtil bedste partner.
Laura Bach er den bedste dansepartner, Michael Olesen nogensinde har haft.
Laura Bach er den bedste dansepartner, Michael Olesen nogensinde har haft. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Dommerne jubler og publikumsstemmerne strømmer ind, når den professionelle danser Michael Olesen og hans partner, skuespilleren Laura Bach, fejer ind over dansegulvet og betager Danmark.

Laura Bach, som er Michael Olesens tiende partner i den populære dansedyst, har i den grad også imponeret ham.

- Jeg er vildt glad for at få lov at stå i en semifinale, og så især sammen med Laura, som jeg faktisk tror er den bedste partner, jeg nogensinde har haft i Vild med dans, siger Michael Olesen.

Det blonde par gik fredag videre til semifinalen efter at have mødt sangeren Thomas Buttenschøn og danseren Mie Moltke i omdans, hvor begge par dansede argentinsk tango.

- Jeg er så glad, rørt og beæret, og det er så sindssygt fedt at skulle i semifinalen, siger Michael Olesen, som sidst stod blandt de tre sidste dansepar for otte år siden, hvor han dansede med skuespiller Anne-Grethe Bjarup Riis.

Laura Bach, der som den anden amatørdanser nogensinde har bragt Michael Olesen i en semifinale, er også selv svært begejstret for den succesfulde fremgang.

- Det er fuldstændig vidunderlig. Jeg føler, at jo længere vi er kommet, jo mere er Michaels tillid til mig vokset, og hvor Michael før har bestemt, hvad vi skulle gøre, har vi nu fået et samarbejde omkring dansen, siger Laura Bach og fortsætter:

- Vi er blevet så dygtige, og nu ligger holdningen der, så vi kan rigtigt arbejde med detaljerne, siger hun.

Det dygtige dansepar skal i semifinalen danse hele tre danse, inden det bliver afgjort, om de skal med til finalen i Horsens, der løber af stablen den 25. november.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.