Vild med dans-stjerne skifter karriere

Tennisspilleren Mie Skov vandt Vild med dans i 2013. Nu dropper hun pladsen på bordtennislandsholdet og starter som værtinde på Brøndby Stadion.
I 2013 vandt bordtennisspilleren Mie Skov Vild med dans med dansepartneren Mads Vad. Nu stopper hun på bordtennislandsholdet for at starte sin karriere på Brøndby Stadion.
I 2013 vandt bordtennisspilleren Mie Skov Vild med dans med dansepartneren Mads Vad. Nu stopper hun på bordtennislandsholdet for at starte sin karriere på Brøndby Stadion. Foto: Scanpix

Hun er Danmarks bedste kvindelige bordtennisspiller. Men nu dropper Mie Skov både bordtennislandsholdet og jurastudiet for at gøre karriere i Brøndby, skriver BT.

Danskerne fik for alvor øjnene op for bordtennisspilleren Mie Skov, da hun i 2013 vandt Vild med dans med sin dansepartner Mads Vad. Men nu dropper Vild med dans-stjernen bordtennis på højeste plan i en alder af bare 28 år.

Turen går nu til Brøndby stadion, hvor Mie Skov er begyndt at arbejde som konferencier og værtinde i VIP-loungen.

"Jeg har været med de sidste tre hjemmekampe, og samtidig er det jo begyndt at gå meget godt. Så jeg er jo blevet deres lykkefugl, og det håber jeg, at jeg kan blive ved med at være," siger 28-årige Mie Skov.

Deltagelsen i Vild med dans har også haft betydning for det nye karriereskift.

"Jeg udviklede mig meget personligt undervejs, og mens jeg deltog, valgte forbundet at fyre mine to trænere, så det var ikke det samme, at jeg kom tilbage til. Det gjorde det meget nemmere for mig at træffe denne her beslutning, som har været længe undervejs," fortæller hun til BT.

Også jura-studiet, som Mie har været i gang med de sidste fire år, er blevet droppet.

"Det er nogle ret store beslutninger, som jeg har taget, men jeg fandt ud af, at jura-studiet ikke var mig. Jeg har brug for at lave noget mere praktisk, hvor jeg har med mennesker at gøre, noget som jeg får energi at lave," siger Mie Skov, der også fortæller, at hun ikke er helt færdig med bordtennis.

"Jeg stopper på landsholdet, men jeg vil fortsat stille op for min svenske klub og for Brønshøjs herrehold. Jeg vil ikke længere bruge fem-seks timer hver dag på at træne, men jeg stopper ikke helt. Det elsker jeg sporten alt for meget til at gøre," fastslår Mie Skov.

Kilde: BT.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.