Vild med dans-stjerne er nyforelsket

Hun er ude af "Vild med dans" men græder ikke snot af den grund, for sangerinden Sharin Foo er nyforelsket og helt glad i låget.
Den smukke sangerinde er forelsket i en ny mand. 
Den smukke sangerinde er forelsket i en ny mand.  FOTO: Scanpix

- Det er så vidunderligt. Jeg er fuld af forundring. Og taknemmelighed, siger en glad Sharin Foo til BT.

Sangeringen fra "The Raveonettes" er forelsket i en dansk mand, og hun er ganske overrasket over den udvikling i sit liv.

Den 41-årige sangerinde er nemlig forholdvis nyskilt fra musikeren Greg Edwards, og har derfor ikke været på jagt efter en ny mand i sit liv. Hun bor til dagligt i LA, men den ny kærlighed er faktisk fra Danmark, fortæller hun.

Kan bo i USA

Sharin Foo har en syv-årig datter med sin eksmand. Hun kender endnu ikke så meget til moderens ny kærlighed, og sangerinden vil derfor heller ikke afsløre for meget.

Men hun kan fortæller, at hun har mødt ham i USA, men at han er i Danmark for tiden. Han bor også derovre og det er perfekt for det nye par, der derfor nemmere kan ses.

Og så er der altså noget særligt ved at møde en mand, der er dansk, siger sangerinden:

- Det er meget vidunderligt at møde en, der er dansk. For vi har så mange fælles referencer, der gør, at det bare føles så hjemligt. Og trygt. Og selv om jeg taler utrolig godt engelsk, så udtrykker jeg mig helt præcist på dansk.Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.