Vild med dans-Sara: I aften bli'r det sensuelt

Vejrværten Sara Maria Franch Mærkedal og hendes partner Silas Holst skal på gulvet til et nummer, som betyder noget helt særligt for hende.
Polfoto (arkivfoto)

Årets dansedyst på TV2 spidser til, når kvartfinalen i Vild med dans om få timer ruller over skærmen.

Fire par er der tilbage – blandt dem Silas Holst, der svinger den lækre vejrpige Sara Maria Franch-Mærkedahl rundt på gulvet. Parret skal i aften prøve kræfter med argentinsk tango og rumba – og sidstnævnte er Silas absulutte yndlingsdans.

”Hvor andre går til psykolog, så danser jeg rumba. Når jeg var ked af det i min barndom, så lånte jeg en sal et sted og dansede rumba i flere timer og fik alt ud på den måde,” siger Silas til TV 2.dk.

LÆS OGSÅ: Det danser de i aften

Skønne Sara Maria er ekstra glad, for det bliver hendes absolutte yndlingssang, der er underlægningsmusik til parrets rumba – nemlig Ed Sheeran med ”I See Fire.””Hun sagde til mig helt i begyndelsen, at hvis vi kunne lave noget til den en dag, ville hun simpelthen blive så glad, så det har jeg husket på lige siden.

Og hun begyndte da også at græde, da jeg spillede den for hende første gang,” fortæller Silas ifølge TV 2.dk.

Sara Maria mener, at sangen passer perfekt:

”Jeg er ovenud lykkelig for at få lov til at danse til den sang. For mig er den meget lidenskabelig og sensuel. Det passer perfekt til en rumba.”, siger hun.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.