Vild med dans-kæmpe: Vi klæder hinanden af

Basketball-stjerne Chris Christoffersen og hans Vild med dans-partner Luise Crone Dons er kommet rigtig tæt på hinanden.
- Man kan nærmest sige, at vi klæder hinanden af, når vi træner. Vi kommer helt tæt på og føler hinanden, siger Chris Christoffersen til TV 2.
- Man kan nærmest sige, at vi klæder hinanden af, når vi træner. Vi kommer helt tæt på og føler hinanden, siger Chris Christoffersen til TV 2. Foto: Scanpix arkiv

Den tårnhøje basketballspiller Chris Christoffersen har fredag efter fredag sin sag for, når han skal styre de lange lemmer rundt i jitterbug og vals. Men han har på ingen måde fortrudt, at han har sagt ja, til at udstille sine danse-færdigheder foran hele familien Danmark.

Tværtimod nyder han i fulde drag træningen og samværet med sin dansepartner Luise Crone Dons, når de forbereder sig til næste show, fortæller han i et åbenhjertigt interview med TV2.

- Vi klikker bare rigtigt godt sammen. Vi ser på livet, på træning og på de ting, vi går ind til, på samme måde. Vi er ikke sådan nogle, som siger "nå, nu bliver det bare sådan her", siger Chris Christoffersen til TV 2

I følge basketballstjernen har parret en hel special energi i træningslokalet.

- Man kan nærmest sige, at vi klæder hinanden af, når vi træner. Vi kommer helt tæt på og føler hinanden, siger han.

Og det er ikke kun Chris Christoffersen, der føler energien. I følge Louise Crone Dons gemmer hverken hun eller Chris på den frustration eller glæde, der følger med dansen, og det er med til at bringe dem tæt sammen.

- På den måde bliver man lidt "nøgen" over for hinanden, og jeg er overbevist om, at den tilgang hjælper os med at få et bedre og et mere reelt produkt i sidste ende, siger hun til TV2.

Se Chris Christoffersen og Luise Crone Dons' videohilsen inden aftenens show på tv2.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.