Vild med dans-favorit kæmper med at blive gravid

Mille Dinesen har købt en hund, og håber den får hendes tanker hen på noget andet end ønsket om at blive mor.
Mille Dinesen: Jeg kan virkelig mærke, hvordan den skide tid går.
Mille Dinesen: Jeg kan virkelig mærke, hvordan den skide tid går. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix

Når Mille Dinesen i aften glider ud på dansegulvet i premieren på den nye sæson af "Vild med dans", vil kampen om triumfen formentlig betyde mindre end den kamp, hun har haft de seneste ti år.

Til ugebladet Alt for damerne fortæller Mille Dinesen, at hun og kæresten Thomas kæmper for at blive forældre.

- Det har fyldt så meget, og der er så mange dumme følelser i spil i sådan en proces. Hele tiden skal man svinge sig op på hesten igen. Det er bare svært, at det er ude af kontrol. Vi er vant til at kunne opnå de fleste af vores mål, hvis vi handler på dem – her er der bare en biologi, der ikke følger med. Og jeg kan mærke, at jeg ikke har lyst til at føle den skuffelse igen. Jeg er lidt bange for den følelse, siger hun til Alt for damerne.

En Hund - en ny taktik

Mens hun i aften går på gulvet som tårnhøj favorit til at danse "Vild med dans"-titlen hjem, så kan den 42-årige skuespiller godt mærke, at alderen ikke er med hende.

- Samtidig kan jeg virkelig mærke, hvordan den skide tid bare går. Jeg vil jo så gerne og kan mærke det tydeligt – hormonelt – i min krop. Jeg skal tage mig af noget, af nogen. Så nu har jeg købt mig en hundehvalp! En lille labradoodle. Hun er det sødeste. Og hvem ved … måske sker der det helt magiske, at jeg rent faktisk får tankerne hen på noget andet og på den måde snyder systemet og mig selv. Haha – ny taktik!, siger hun til ugebladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.