Vild med dans: Ena og Thomas har et es i ærmet

Konkurrencen er tilspidset i Vild med dans, og derfor har "Team Glad" aka Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen skruet op for alle tangenter til aftenens show.
Ena og Thomas er ikke bange for at kaste sig ud i udfordringer. 
Ena og Thomas er ikke bange for at kaste sig ud i udfordringer.  FOTO: Scanpix

I aftenens program af Vild med dans på TV2 klokken 20.00 skal Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen danse jive, og de ser frem til at give den gas, skriver Billed Bladet.

De har ikke overladt noget til tilfældighederne og har lidt ekstra lir i baghånden, når det kommer til Enas kjole, fortæller Thomas Evers Poulsen:

- Der er bare masser sten, og der har været tilkaldt ekstra forstærkning til systuen. Det er en model med de fleste sten, at jeg har været involveret i.

Kunstigt åndedræt efter dans

Aftenens jive er en hurtig dans, og derfor har det krævet ekstra meget af både Thomas og Ena, når de i denne uge har trænet.

- Der er mange trin i dansen, og det går hurtigt, så vi har begge været fuldstændig smadret. Det er noget andet end at danse rumba og slowfox, som man kan danse mange gange i træk. Efter en gang jive har man næsten skulle have kunstigt åndedræt, siger Thomas.

Der er altså fart på fødderne, når "Team Glad" i aften trisser ind på dansegulvet. Men mon ikke de klarer det med bravur, indtil nu har de i hvert fald scoret topkarakter flere gange. 


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.