Vild med dans-Ena efter hadebesked: ”Pissestolt af at være rund”

Nu svarer skuespilleren Ena Spottag igen på vred Facebook-besked.
- I mit arbejde som skuespiller har jeg været nødt til at blive venner med mine særpræg, siger Ena Spottag.
- I mit arbejde som skuespiller har jeg været nødt til at blive venner med mine særpræg, siger Ena Spottag. Foto: Scanpix/arkiv

Nu tager Vild med dans-deltageren Ena Spottag til genmæle over for en særdeles grov seer, der i weekenden sendte en hadsk besked til hende på Facebook.

Seeren skrev blandt, at ”det er skide sjovt at se en tyk danse så fortsæt du bare vi andre har lidt at grine af hahaha.”

Ena Spottag delte efterfølgende opslaget på sin Facebook-væg, og det var der en helt speciel grund til, fortæller hun til tv2.dk.

- Jeg ser mig selv som værende repræsentant for, at man skal have lov til at være den, man er. Jeg føler pludselig, at jeg bærer min krop helt anderledes, og jeg er pissestolt af at være en rund kvinde, siger Ena Spottag til tv2.dk.

Hun blev kendt som Martha i TV2-serien ”Badehotellet”, og danser nu fredag efter fredag i Vild med dans med Thomas Evers Poulsen. Hun betegner sig selv som en nørd, men er aldrig blevet mobbet, fortæller hun.

Særpræg er blevet styrke

- I mit arbejde som skuespiller har jeg været nødt til at blive venner med mine særpræg – med at jeg er rund, har en lille mund osv. Og selvom nogle af og til får sagt noget skørt om min vægt, så er jeg heldigvis hurtigt blevet venner med det. Jeg valgte fra start af at gøre mine særpræg til min styrke i stedet for min svaghed, siger Ena Spottag:

Den ubehagelige besked lød i sin helhed:

"Jeg synes det er utroligt i stadig er med i vild med dans fordi du er så tyk. Folk der er så tykke de plejer ikke at udstille sig på den måde du gør Du var pisse elendig da du startede men kom dog lidt efter det på et tidspunkt. Men jeg fatter ikke du er der endnu. Det er skide sjovt at se en tyk danse så fortsæt du bare vi andre har lidt at grine af hahaha"

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.