Vild med dans-dommer i seer-storm

Både TV 2 og Jens Werner respekterer seernes engagement i "Vild med dans".
Jens Werner er vant til kritik.
Jens Werner er vant til kritik.
Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix/arkiv

Jens Werner fylder for meget i "Vild med dans". Den kritik steg hastigt op på de scociale medier efter fredagens dyst, hvor bokseren Sarah Mahfoud og hendes partner, Morten Kjeldgaard, imponerede med en salsa og hele 27 point.

Seere var efter den 52-årige dommer, som har været med, siden "Vild med dans" første gang blev vist på dansk tv.

Kommentarer på sociale medier som "Jeg er ved at få nok af Jens Werner. Han er alt for meget på" og "Hvad er der med Jens Verner og Lene B - han har aldrig sagt noget positivt til hende!" preller dog af på den tidligere danmarks-, nordisk-, europa- og verdensmester.

Til BT siger han blandt andet:

- Jeg synes, man skal respektere folks meninger, for når man har valgt at være med i Danmarks mest populære underholdningsprogram, vil der altid være delte meninger om alle ting.

Han siger desuden, at han forholder sig til, at han er hyret til at vurdere og kommentere parrenes præstationer. Og at han bestræber sig på at se det positive.

TV 2 elsker seernes engagement

Også TV 2 holder kritkken ud i strakt arm og har forståelse for seernes engagement i dansekonkurrencen.

- Dommerne er alle dybt professionelle, fordi de har brugt hele deres liv på dans, og de vurderer, hvad de ser på dansegulvet. Seerne vurderer, hvad de føler, og hvilken oplevelse det giver dem og stemmer ud fra det. Jeg elsker, at vores seere er engagerede i "Vild med dans". Og får lyst til at tale om programmet bagefter. Det er dejligt, at man bliver revet med af, hvad der foregår på og omkring dansegulvet, siger underholdningsredaktør på TV 2, Thomas Richardt Strøbech, til BT.

Exit Fauli

Mens Sarah Mahfoud havde stor succes fredag aften, så gik bookmakernes spådom i opfyldelse.

Søren Fauli måtte nemlig tage sin danseinstruktør, Karina Frimodt, under armen og forlade den 13. udgave af "Vild med dans".


Søren Fauli og Karina Frimodt trak det korteste strå i fredagens omdans mod Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen. Foto: Martin Sylvest/ Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.