Vild med dans-dommer i ekstatisk numse-begejstring: Den er fræk

Thomas Buttenschøn har knækket koden og gør ting med sin bagdel, som dommerne og Mie Martha Moltke er vild med.
Foto: Scanpix

Musikeren Thomas Buttenschøn gjorde tilsyneladende indtryk på kvinderne ved fredag aftens omgang "Vild med dans" på TV2.

Ikke bare med dansen, som gav 16 point og en samlet tredjeplads i fredagens felt, men især med sin bagdel.

Først fik bagdelen Britt Bendixens opmærksomhed. Og derefter afslørede sangerens dansepartner, Mie Martha Moltke, at den også havde tiltrukket hendes opmærksomhed.

- Den der lille frække numse. Altså, vidunderligt, sagde Britt Bendixen blandt andet begejstret til musikeren, mens Mie Martha Moltke kunne forklare, hvad hun har noteret sig i den seneste måned i træningslokalerne.

 
Musikeren Thomas Buttenschøns bagdel blev et af de store samtaleemner ved fredagens "Vild med dans". Foto: Martin Sylvest/Scanpix

- Det er en rimelig heftig udvikling, den bagdel har haft. Fra noget, man ikke lagde mærke til, og der ikke var ret meget bevægelse i, til at du i sidste uge knækkede en eller anden kode og begyndte at gøre ting med den, jeg ikke troede, den kunne. Så vågnede bagdelen, og jeg er vild med det, sagde hun henvendt til Thomas Buttenschøn.

Thomas Buttenschøn er ikke vant til den form for opmærksomhed og forklarede, at han normalt går i hængerøvsbukser - og overvejede ganske kort at gå tilbage til at skjule bagdelen i hængerøvsbukser, men fik et hurtigt nej fra Mie Martha Moltke.


Søren Fauli og Karina Frimodt kunne ånde lettet op efter omdansen. De overlevede, mens designeren Nicholas Nybro og den professionelle danser Luise Crone Dons måtte stille danseskoene og forlade konkurrencen. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Første exit

Mens Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke havde succes på dansegulvet, så måtte designeren Nicholas Nybro og den professionelle danser Luise Crone Dons lide den tort, at blive det første par, som måtte forlade den 13. udgave af Vild Med dans.

Parret var i omdans mod Søren Fauli og Karina Frimodt, som således trodsede mange bookmakeres forudsigelser og overlevede den første eliminering.

Bokseren Sarah Mahfoud og  dansepartneren Morten Kjeldgaard trodsede også bookmakernes forudsigelser og sejrede i flot stil.


Bokseren Sarah Mahfoud og partneren Morten Kjeldgaard tog dommerne med storm. Foto: Martin Sylvest/Scanpix


Et sædvanligvis entusiastisk og veloplagt dommerpanel. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.