Vild med dans-deltager afslører: Dansetræning koster mig mine pæne fødder

Musikeren Julie Berthelsen kæmper en hård kamp for at sejre på dansegulvet, når hun til efteråret deltager i programmet "Vild med dans".
Julie Berthelsen er netop i gang med forberedelserne til, at danseprogrammet "Vild med dans" løber af stablen.
Julie Berthelsen er netop i gang med forberedelserne til, at danseprogrammet "Vild med dans" løber af stablen. Foto: Davali Philip/PHILIP DAVALI, EKSTRA BLADET

Al begyndelse er svær.

Det kan den danske sangerinde Julie Berthelsen skrive under på. "It's a Wonderful Feeling"-musikeren forbereder sig nemlig til, at TV2-propgrammet "Vild med dans" skydes i gang.

Den hårde træning har dog haft fysiske konsekvenser for den 37-årige sangfugl. Det kan man se på Julie Berthelsens Instagram-profil, hvor man blandt andet kan se et billede af hendes vablede fødder, efter de har været klemt ned i alt for stramme dansesko.

- Så er vi sgu i gang, skriver Julie Berthelsen til billedet og fortsætter i en kommentar:

- Jeg plejer at have så pæne fødder. Vi ses fine fødder. Vi ses på den anden side, skriver sangerinden.

Julie Berthelsen har tidligere skrevet på sin blog www.julieberthelsen.dk, at hun gruede for at starte på dansetræningen. Især var tv-værtinden bekymret for, om hendes kondition kunne følge med.

- Jeg er IKKE i form. Langt fra. Dog ikke helt slap - jeg har immervæk et hus og to børn at passe, og det er ikke så lidt. Men den der løbe- og konditionstræning, den har jeg ikke haft overskud til. Men jeg er ved godt mod - selv om jeg er hundeangst, skriver Julie Berthelsen i sit blogindlæg.

"Every Little Part of Me"-kunstneren indtager dansegulvet sammen med partneren Marc Christensen, når 13. sæson af "Vild med dans" bliver vist til efteråret.

Julie Berthelsens blogindlæg og hendes Instagram-billede.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.