Vild med dans-darling får romantisk rejse med et twist

OL-atlet Sophie Fjellvang-Sølling, der tidligere har vundet "Vild med dans" sammen med Silas Holst, har fået en romantisk overraskelse af kæresten.
Den lille familie her skal på weekendtur i Sverige. Men de skal ikke fise den af ved en skovsø. Sophie Fjellvang Sølling, der er kendt fra tv-programmet "Vild med dans" og mor til en pige på 11 måneder og en dreng på seks år, skal løbe en ultra-maraton på 90 kilometer sammen med kæresten.
Den lille familie her skal på weekendtur i Sverige. Men de skal ikke fise den af ved en skovsø. Sophie Fjellvang Sølling, der er kendt fra tv-programmet "Vild med dans" og mor til en pige på 11 måneder og en dreng på seks år, skal løbe en ultra-maraton på 90 kilometer sammen med kæresten. Foto: Niels Alhmann Olesen

Hun har lagt OL-skiene på hylden, men hun er stadigvæk et konkurrencemenneske med stort k.

Og måske derfor har OL-atlet Sophie Fjellvang-Sølling fået en romantisk rejse - med et twist - af kæresten Casper Barfoed.

- Casper har inviteret mig på en romantisk get-away. Det viste sig at være et 90-kilometer-løb i Sverige - en ultra-maraton, siger hun til Ekstra Bladet.

Sophie Fjellvang-Sølling har tidligere vundet tv-programmet "Vild med dans" sammen med Silas Holst.

I dag læser hun til tandlæge og nyder dagligdagen sammen med sønnen Maximilliam på seks år fra første ægteskab, datteren Leonora på 11 måneder og kæresten.

For kort tid siden gennemførte hun Copenhagen Maraton for Team Tvilling, hvor hun løb de over 40 kilometer sammen med en ung fyr i kørestol, så formen er allerede god.

Ubalance i parforholdet?

90 kilometer lød trods det lidt langt for Sophie Fjellvang-Sølling.

Hun spurgte derfor kæresten, om hun ikke kunne nøjes med et almindeligt marathon. Svaret var, at det måtte hun selv om. Han ville i hvert fald løbe de 90 kilometer.

Og det behøvede han ikke at sige to gange.

- Den slags udfordringer kan jeg ikke have siddende på mig. Det ville skabe ubalance i parforholdet, griner hun.

Sophie Fjellvang-Sølling er allerede er gået i gang med at spise sundt, så hun ikke skal slæbe rundt på for mange kilo, når hun skal løbe ultra-maraton. Hun spiser for eksempel næsten aldrig kartofler, pasta eller ris.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.