Vild med dans: Bullerfed kendis vil danse kilo af sig på dit tv

Jeg er lidt ADHD-agtig, så jeg frygter jeg glemmer trinene, siger altmuligmanden Søren Fauli. Han er den femte kendte dansker, som TV 2 præsenterer som deltager i årets udgave af 'Vild med dans'.
Den 52-årige altmuligmand, Søren Fauli, har sagt til "Vild med dans".
Den 52-årige altmuligmand, Søren Fauli, har sagt til "Vild med dans". Foto: Scanpix/arkiv

Han er her der og allevegne, filminstruktøren, reklamemanden og ikke mindst altmuligmanden Søren Fauli.

Og nu vil han også danse på din fladskærm.
I hvertfald er han nummer fem i rækken af kendte danskere, som TV 2 har offentliggjort som deltagere i den kommende sæson af "Vild med dans".

Bullerfed Fauli

Den 52-årige altmuligmand har et klart mål med sin deltagelse: Han vil tabe sig.

I forbindelse med at han, hustruen Annika Fauli og deres to børn er flyttet, har det nemlig været så som så med den sunde spise.

- Jeg flyttede for nylig, og der har været meget at se til. Derfor har jeg ikke spist specielt sundt og heller ikke passet så godt på mig selv. Jeg synes, jeg er blevet bullerfed, så mit store håb er, at jeg ved at begynde at danse kan få gang i min krop igen og på den måde få det bedre, siger Søren Fauli til TV 2.

Vild med discodans

Ifølge Søren Fauli er det ikke første gang han skal danse kilo af sig. Det gjorde han også som dreng. Den gang var det discodans, men discodans er ikke en del af "Vild med dans"-showet, så Søren Fauli har ikke sat sig et mål for, hvor meget han vil tabe sig:

- Det afhænger jo også af, hvor langt jeg kommer. Man er selvfølgelig garanteret at være med i de første to udsendelser, men derudover forventer jeg ikke at komme vildt langt. Jeg er lidt ADHD-agtig, så en af mine store udfordringer er, at jeg ikke er så god til at koncentrere mig og til at huske. Så jeg frygter, at jeg måske kommer til at glemme trinene til fredag aften, siger Søren Fauli.

Mere krops-fokus

TV 2 har tidligere offentliggjort følgende deltagere: Skuespilleren Laura Bach, tv-værten Lene Beier, og sangerne Thomas Buttenschøn og Julie Berthelsen.

Sidstnævnte har også et kropsligt sigte med sin deltagelse i "Vild med dans":

- Jeg har fået at vide, at man kommer i sindssygt god form af at være med i "Vild med dans"', og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er noget, jeg har savnet, og som jeg trænger til, efter der har været gået børn i den de sidste fem år, sagde 37-årige Julie Berthelsen, da hendes navn blev offentliggjort.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.