Vild med dans-babe scoret af kendt tv-kok: Sådan gjorde han

Karen Mukupa havde en ret alternativ første date med manden, hun senere fik barn med.
Karen Mukupa klarer sig godt i 'Vild med dans.' Privat har hun også succes.
Karen Mukupa klarer sig godt i 'Vild med dans.' Privat har hun også succes. Foto: Scanpix

Karen Mukupa har nok ikke så meget tid til at kysse på sin kokke-mand i øjeblikket, for hun har som 'Vild med dans'-deltager travlt med at træne til dansekonkurrencen.

Men mon ikke tv-kokken Nikolaj Kirk står parat med omsorg, nu hun med ømme fødder kommer hjem til parrets fælles lejlighed på Islands Brygge i København?

De lærte hinanden at kende for ti år siden, og i et interview med bladet Gravid har hun røbet, hvordan han scorede hende:

Da Nikolaj Kirk i sin tid var vært for MGP, mødte de to hinanden til efterfesten, og et eller andet opstod mellem dem. I hvert fald gik de begge hjem med hinanden telefonnummer.

- Han ringede og spurgte, hvad jeg kunne lide at spise, og så inviterede han mig på hummersuppe. Meget avanceret. Han havde Shrek på video og spurgte, om vi skulle se den sammen. Så vi så Shrek på vores første date, har Karen Mukupa fortalt.

- Jeg ved ikke, om det var kærlighed ved første blik, men det var i hvert fald kærlighed meget, meget hurtigt. Jeg kunne mærke med det samme, at der var plads til at lege sammen med ham. Jeg føler nærmest, at vi er nyforelskede hver dag.

I maj 2013 blev parret forældre til en lille pige, som de navngav Tiki. Både Karen Mukupa og Nikolaj Kirk har travlt i det daglige. Hun som børnebogsforfatter, sanger med mere - han som 'kogemand' - det kalder han sig selv.

DR2-seere kender ham fra det populære program 'Nak og æd', hvor han nedlægger og tilbereder sin egen mad sammen med naturmennesket og jægeren Jørgen Skouboe.

Nikolaj Kirk med med-værten Jørgen Skouboe. At dømme på fotoet har de 'nakket' en ræv, som de uden tvivl vil æde. Foto: Thomas Rounborg/DR

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.