Vild biljagt ender i bæ-eksplosion: Mand overskider politibil

Det var åbenbart ikke en dårlig undskyldning alligevel.
Det er nok bare en dårlig undskyldning, tænkte betjenten, da bilisten insisterede på, at han skulle skynde sig hjem og lægge en dej. Resultatet blev, at dejen blev lagt et ret uheldigt sted.
Det er nok bare en dårlig undskyldning, tænkte betjenten, da bilisten insisterede på, at han skulle skynde sig hjem og lægge en dej. Resultatet blev, at dejen blev lagt et ret uheldigt sted. Foto: Scanpix/Arkiv

Når man skal, så skal man altså.

Det måtte en politibetjent i den amerikanske stat Florida sande, da han stoppede en 24-årig mand for at køre for stærkt.

Bilisten, Carlos Adonis Ramos-Erazo, kørte 120 km i timen selvom hastighedsbegrænsningen lød på knap 90 km i timen, da han blev stoppet af en politibil, skriver Huffington Post.

Han forklarede, at han skulle skynde sig hjem, fordi han skulle hjem og på toilettet for at "lave stort" - men betjenten gik ud fra, at det blot var en dårlig undskyldning, og mistænkte bilisten for at have hash i bilen.

Bedøvet foran sin hoveddør

Carlos Adonis Ramos-Erazo nægtede at stå ud af bilen, og kørte i stedet væk i vild flugt - og betjenten satte efter i politibilen.

Så gik den vilde biljagt, indtil de nåede bilistens hjem. Den påståede pølletrængende lovbryder sprang ud af bilen og satte i rask løb mod sin hoveddør, trods betjentens gentagne forsøg på at få ham til at stoppe og overgive sig.

Det endte med, at betjenten brugte en såkaldt "taser" mod Carlos Adonis Ramos-Erazo og bagefter give ham noget bedøvende, så han kunne arrestere ham og køre ham ind på stationen.

Numsen slappede af og gav slip

Mens fartbilisten sad på bagsædet af politibilen i halvbedøvet tilstand, kunne han åbenbart ikke klemme ballerne sammen længere - så hans krop slap alle hæmninger og gjorde det, den åbenbart fra start havde haft trang til: At skide.

Noget tyder på, at det ikke var en dårlig undskyldning, Carlos Adonis Ramos-Erazo stak betjenten, for han endte med at overskide både sig selv og politibilen. Og for at føje spot til skade, tissede han selvfølgelig også i bukserne.

Der blev heller ikke fundet ulovlige stoffer i flugtkøretøjet. Til gengæld måtte politibilen gøres grundigt rent efter den uheldige tur.

Den uheldige bilist er nu løstladt mod kaution - og kan forhåbentligt se frem til mindre dramatiske toilet-oplevelser fremover.

Carlos Adonis Ramos-Erazo, som blev forhindret i et yderst akut
toiletbesøg.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.