Vil du hellere se ung ud end tynd?

Ung er det nye sort og for rigtig mange kvinder er det vigtigere at fremstå uden alderstegn fremfor at se tynd ud, viser nye studier.

I de unge år af voksenlivet er det for mange piger utrolig vigtigt at se tynd ud, og selvom det fortsat er det for mange jo ældre de bliver, så vil andre faktorer også begynde at spille ind. Med tiden begynder det nemlig at blive vigtigere for os kvinder, at vi ikke ser gamle ud og her kan det at være tynd være en direkte ulempe, skriver news.health.com.

5 genveje til yngre hud på femina.dk

En engelsk undersøgelse lavet for hudplejefirmaet Sanctuary Spa viser, at 60 procent af de adspurgte kvinder over 35 år hellere vil se ung ud end se tynd ud, og mon ikke vi danske kvinder langt hen ad vejen deler det synspunkt.

Forhåbentlig deler vi også en af de andre ting, som undersøgelsen fandt frem til og det er, at vi kvinder med alderen synes at blive mere afslappet og selvsikre omkring vores udseende og krop – så det kan du jo gå og glæde dig over, hvis du frygter at blive gammel.

Tynd gør gammel
Et tidligere studie lavet på Case Western Reserve University i Ohio peger på netop de samme ting og viser samtidig at en af de ting, der kan få folk til at se ældre ud er, hvis de er for tynde. Derfor er det ikke specielt attraktivt at være for tynd, når vi kvinder kommer lidt op i årene, for selvom det er skønt med en flot krop, så kan det også blive så meget, at det vil tilføje ekstra år til vores udseende.

Her er morgenmaden der giver dig smuk hud på femina.dk

Du kan være en af de heldige, der er velsignet med rigtig gode gener, og er du ikke det, så skal du altså overveje hvilken kost du spiser og hvilken livsstil du fører – rygning og for meget indtag af alkohol samt stress og solbadning er blot nogle af de ting, der vil gøre dig ældre at se på.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.