Vil du have sex, der varer lidt længere? Gør dette

Sex kan gå (lidt) for stærkt ind imellem. Drømmer du om lange dage under dynen med din partner, er der altså noget om snakken, når folk tager på ferie eller holder fri for at få tid til sex.
Er der for få stunder som disse? Det kan der ret nemt laves om på ... det kræver kun tid.
Er der for få stunder som disse? Det kan der ret nemt laves om på ... det kræver kun tid. Scanpix

I den seneste tid har I kun været sammen, når I tilfældigvis er vågnet lidt før vækkeuret, eller når I har presset en hurtig omgang ind mellem job og andre aftaler.

Virker det scenarie bekendt - og aner du snart ikke, hvordan du skal få mere romantik ind i dit parforhold? Stop op og kræv, at I tager en pause.

I skal ikke tage en pause fra hinanden, nærmere tværtimod. I skal tage en pause fra omverdenen, holde lidt fri, tage væk, på ferie eller bare putte jer i jeres soveværelse.

Se også:

Faktum er nemlig, at når både du og din mand holder fri, så kan I bedre koncentrere jer om hinanden, forklarer psykoterapeut med speciale i sexliv, Terence Watts, til Good Housekeeping.

Giv jer tid til hinanden

Psykoterapeuten fortæller, at mange par har det utrolig rart og godt sammen i de små og lidt længere fast ferier, der findes året rundt. I dagene mellem jul og nytår har mange par for eksempel god sex:

- Når du ikke har noget arbejdspres og bruger mange timer sammen med din partner, er det nemmere at have lækker sex, der ikke skal gennemføres i en fart, men i stedet bare fortsætter og fortsætter.

Du skal altså huske at udnytte de fridage, som I har sammen. Og har I ikke nok fridage sammen, jamen så sørg for at tage et par dage fri her og der, hvor I kan nyde hinanden.

Brug dem ikke på at male køkken eller invitere hele svigerfamilien på besøg. Sæt i stedet de dage af til jer og jeres sexliv og giv jer god tid, råder psykoterapeuten:

- Et langsomt forspil er nøglen. Flirt med din mand om morgenen ved at hviske i hans øre og sørg for at få meget øjenkontakt med ham, når I spiser.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.