Videre til semifinalen: Team Tvis slår igen Silkeborg

Team Tvis Holstebro var så overlegen i kvartfinalen mod Silkeborg-Voel, at flere profiler fik en pause.
Team Tvis-Holstebros Kristina "Mulle" Kristiansen og holdkammeraterne er videre til semifinalerne, hvor FC Midtjylland venter.
Team Tvis-Holstebros Kristina "Mulle" Kristiansen og holdkammeraterne er videre til semifinalerne, hvor FC Midtjylland venter. Foto: BUUR GUNVALD SEBASTIAN/POLFOTO

Team Tvis Holstebros håndboldkvinder er klar til DM-semifinalerne mod FC Midtjylland efter endnu en sejr over Silkeborg-Voel.

Kristina Kristiansen og holdkammeraterne vandt torsdag på hjemmebane med 31-30 i det andet kvartfinaleopgør.

Holdet fra Holstebro havde vundet 35-24 i Silkeborg for en uge siden, og derfor skulle Silkeborgs oprykkere præstere et gigantisk comeback for at nappe semifinalebilletterne.

For tre uger siden kunne Silkeborg-træner Jakob Andreasen se sine spillere vinde den sidste kamp i grundspillet ude over Team Tvis med fire overskydende mål, hvilket måske gav et lille håb før returopgøret.

Med til historien hører dog, at Team Tvis dengang ikke havde mere at spille for i grundspillet, hvilket fik træner Niels Agesen til at spare flere af sine profiler.

Det samme gjorde sig gældende i torsdagens opgør, hvor hjemmeholdet førte 18-13 ved pausen. Den store føring fik Agesen til at sende en lang række af klubbens talenter i aktion, og så begyndte Silkeborg-Voel langsomt at æde af forspringet.

Godt fire minutter før slutfløjt bragte Camilla Maibom for første gang gæsterne foran i kampen med en scoring til 29-28.

Alligevel endte Team Tvis med at tage sejren, da blot 17-årige Christina Haahr i de sidste sekunder scorede sejrsmålet.

I den anden DM-semifinale står Viborg HK over for Team Esbjerg.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.