Video: Obama kommenterer på terrorangreb

USA´s præsident kondolerede efter angrebet mod Canada og understreger vigtigheden af at være på vagt over for terrorisme.
Henter afspiller ...
/ritzau/

Canada blev onsdag ramt af et angreb i hovedstaden, hvor en soldat blev dræbt. Alt tyder ifølge landets myndigheder på, at der er tale om et terrorangreb.

USA's præsident Obama var samme dag ude og udtrykke sin medfølelse med nabolandet, der også blev ramt af et angreb mandag, hvor en canadisk soldat ligeledes blev dræbt.

'Situationen er tydeligvis tragisk. For bare to dage siden blev en canadisk soldat dræbt ved et angreb. Vi ved nu, at endnu en ung mand blev dræbt idag, og på det amerikanske folks vegne udtrykker jeg vores kondolencer til familien og til det canadiske folk i det hele taget. Vi har endnu ikke al information omkring, hvad der ligger til grund for skyderiet, vi har endnu ikke al information om, hvorvidt det var en del af et større netværk eller plan, eller om det var et individ eller en række individer, der besluttede sig for at handle således. Men det understreger graden af, hvorledes vi bliver nødt til at forblive på vagt, når det kommer til at håndtere disse handlinger af meningsløs vold eller terrorisme.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.