Video: En mio. har set dansk splejs blive muskelbundt

En 17-årig dansk dreng er på kort tid blevet et internetfænomen. Hans Youtube-video med sin forvandling fra splejs til muskelbundt er blevet set af over en million.
17-årige Christians video med hans forvandling fra splejs til muskelbundt bliver set i hele verden.
17-årige Christians video med hans forvandling fra splejs til muskelbundt bliver set i hele verden. Foto: YouTube

Før i tiden var Christan fra København den splejsede dreng, der blev skubbet rundt med på fodboldbanen. Men nu har den 17-årige Christian forvandlet sig til et selvsikkert muskelbundt, og hans video, der viser forvandlingen, er blevet set af over en million på Youtube. Det skriver mx.dk.

Christian, der nu går i 1. g, har brugt lidt mere end et år på et forvandle sin splejsede krop, og efter at hans amerikanske idoler 'Bar Brothers' delte Christians video, er han blevet et internetfænomen.

"De skrev til mig, at de havde set min video. De har været mine idoler i et år, så jeg var total oppe at køre. Det var fucking sindssygt. Jeg fik venneanmodninger på Facebook hvert sekund bagefter," siger Christian Højby Nielsen til mx.dk om sin træningsvideo, der siden august er blevet delt i hele verden.

Har stort set aldrig haft en håndvægt i hånden
Christan var træt af at være lille og splejset og besluttede sig for at gøre noget ved det.

"For mig handler det om at blive stærk, men jeg ville også gerne ændre min krop. Jeg havde altid fået at vide, at jeg var tynd, og jeg blev altid skubbet, når vi spillede fodbold. Men nu er jeg blevet mere selvsikker," siger han.

Christian træner hver anden dag i træningspas af mellem to og tre timer. Men de markerede muskler er ikke blevet bygget op med håndvægte. Han dyrker 'calisthenics', hvor man bruger stativer, lygtepæle og gulvplads som træningsfaciliteter.

Ingen proteinpulver
Til forskel fra mange andre muskelbundt bruger han heller ikke hverken kosttilskud eller proteinpulver, og han har ingen kostplan, fortæller han. Og som en hver anden teenager ved han godt, hvor de bedste mad kommer fra.

"Den bedste mad er den, min mor laver," siger han.

Selvom han ikke bruger en kostplan, tænker han alligevel lidt over, hvad han spiser.

"Jeg gør måske lidt mere ud af min madpakke, end andre teenagere gør," siger han og fortæller, at der kommer både salat og tomater på rugbrødsmadderne, der kommer med som madpakke.

"Leverpostejsmadder er fint," siger han, mens han understreger, at det alligevel er vigtigt at tænke over kosten generelt.

"Alt med måde. Man skal ikke være hysterisk. Det er også vigtigt at få nok søvn. Jeg tager også stadig til fest men sørger bare for at træne inden, så jeg ikke skal op næste dag," siger han.

Christian holder sig heller ikke fra alkohol til festerne.

"Jeg drikker mig bare ikke fuldstændig i hegnet, så jeg får tømmermænd," fortæller han.

Se Christians video, der har gjort ham til et internetfænomen her:

Kilde: mx.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.