Viborg-træner: Glad for at være på tavlen

Johnny Mølby var tilfreds med, at Viborg mandag hentede sæsonens første point, da man spillede 0-0 mod AGF.
Viborgs FFs cheftræner Johnny Mølby var tilfreds med at hente et point i Alka Superligaen mod AGF mandag aften.
Viborgs FFs cheftræner Johnny Mølby var tilfreds med at hente et point i Alka Superligaen mod AGF mandag aften. Foto: HENRIK DAUGAARD JENS/POLFOTO

Viborg fik rettet op på den dårlige sæsonstart, som holdet havde i første spillerunde. Mandag aften tørnede de sammen med AGF i et oprykkerbrag, og her fik begge hold et enkelt point med hjem, da kampen endte 0-0.

Det ene point var Viborgs cheftræner, Johnny Mølby, tilfreds med efter kampen.

- Jeg er glad for, at vi kom på pointtavlen, og vi fik slettet det grimme nul. Men jeg må også sige, at det var en kamp, som kunne vippe til begge sider, og begge hold havde gode perioder i løbet af kampen, siger Johnny Mølby.

Han måtte dog konstatere, at viborgenserne stadig ikke har scoret et mål i denne sæson. Men den målløse sæsonstart er ikke noget, som Viborg-træneren ligger søvnløs over.

- Det er jo klart, vi skal lave mål, men jeg er ikke bekymret endnu, siger Johnny Mølby.

Viborg fik faktisk bolden i mål, men Serge Debles scoring blev underkendt for offside. En kendelse som Johnny Mølby ikke var helt enig i.

- Jeg har set den her bagefter, og den kendelse er meget hårfin. Det er vanskeligt for dommeren, men for mig at se, er der ikke offside, og det er jo vanvittigt ærgerligt, siger Viborg-træneren.

Viborgs forsvarsprofil Mikkel Rask var også tilfreds med det ene point og glædede sig over, at man holdt AGF fra at score.

- Vi overlod lidt for meget af initiativet til AGF, og det er ikke helt optimalt. Men de blev ikke farlige og tilspillede sig ikke de store chancer, men derfor skal vi stadig ikke stå så langt tilbage, siger han.

Mikkel Rask havde selv muligheden for at bringe Viborg på sejrskurs, da han fik en stor hovedstødschance efter et hjørnespark.

- Jeg skulle score på den chance. Jeg kom rigtig godt op til bolden, men fik givet den lidt for meget kraft. Det er jo derfor, jeg er med fremme på dødbolde, og så skal der helst være kasse der, men det håber jeg, der er næste gang, siger Rask.

Næste opgave for Viborg er allerede fredag, hvor Esbjerg kommer på besøg.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.