Viborg-skuffelse over CL-dukkert: Vi manglede kynisme

Viborg startede og sluttede for dårligt mod Buducnost, erkender Louise Burgaard efter seksmålsnederlaget.
Louise Burgaard og Viborg vil spille sin beskedne chance i returmødet med Buducnost.
Louise Burgaard og Viborg vil spille sin beskedne chance i returmødet med Buducnost. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

I store dele af kampen spillede Viborg lige op med storfavoritten Buducnost i søndagens første Champions League-kvartfinale i Viborg Stadionhal.

Men det startede og sluttede skidt, og så endte det hele alligevel med et klart dansk nederlag på 22-28.

- Det er lidt mærkeligt og uforløst her bagefter, siger landsholdsprofilen Louise Burgaard.

- Vi bød dem rigtig godt op til dans og spillede stærkt i midten af kampen. Vi skulle lige i gang og havde nogle startproblemer. Og vi manglede kynismen til sidst.

Viborg så ellers ud til at være på vej mod et flot resultat, da Rikke Skov bragte holdet foran med 21-20, men så gik det danske mesterhold i stå og scorede kun én gang i de sidste 12 minutter.

Det kan man ikke tillade sig mod et profilstærkt montenegrinsk hold med Cristina Neagu og Katarina Bulatovic som de store navne.

- Vi brændte nogle chancer og fik en udvisning. De fik lov at score nogle lette mål og havde nogle skytter, der virkelig meldte sig ind. De viste deres stjernestatus, siger Louise Burgaard, der måtte have behandling for en skulderskade mod slutningen.

- Skulderen er vildt spændt lige nu, men jeg håber, at det bare var slaget, og at det løsner i løbet af aftenen eller de kommende dage, men det føles ikke alt for godt, siger hun.

Viborg skal til Montenegro i næste weekend, og det ligner en umulig opgave at indhente Buducnosts seksmålsforspring. Men Burgaard lover, at holdet vil spille sin chance.

- Vi lægger os ikke ned, selv om det selvfølgelig bliver sindssygt svært. Det er ikke hver dag, man står i en Champions League-kvartfinale, så vi kæmper til sidste blodsdråbe, siger Louise Burgaard.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.