Viborg må undvære forsvarsspiller med psykiske problemer

Jeroen Veldmate er ude på ubestemt tid i Viborg. Han har det ikke godt fysisk og psykisk, siger han.
Viborgs forsvarsspiller Jeroen Veldmate døjer med fysiske og psykiske problemer. Dette billede er fra en kamp i august, men det er uvist, hvornår hollænderen igen er tilbage i Viborgs trøje.
Viborgs forsvarsspiller Jeroen Veldmate døjer med fysiske og psykiske problemer. Dette billede er fra en kamp i august, men det er uvist, hvornår hollænderen igen er tilbage i Viborgs trøje. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Den hollandske forsvarsspiller Jeroen Veldmate kommer ikke på banen for superligaklubben Viborg FF i det kommende stykke tid.

Spilleren har det ikke ret godt i øjeblikket, og han har derfor ikke indgået i træningen de seneste uger.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Jeg har det ikke godt hverken fysisk eller psykisk lige for tiden.

- Jeg har været igennem et svært forløb i hele min tid her med langvarige skader, og det har krævet rigtig meget at komme igennem. Nu er jeg nået til et punkt, hvor jeg desværre ikke længere har det ret godt, siger Jeroen Veldmate.

I sidste sæson spillede han de første ni ligakampe, men var siden skadet resten af sæsonen.

Hollænderen startede inde fire gange i begyndelsen af denne sæson, mens han var på bænken så sent som 28. august, da Viborg spillede uafgjort mod FC Midtjylland.

- Jeroen er kommet til os og har fortalt omkring sin situation. Det er selvfølgelig meget beklageligt for både ham og for klubben, og vi respekterer, at han ikke er i stand til at træne for tiden.

- Sammen er vi i tæt dialog omkring en holdbar plan for fremtiden, siger Morten Jensen, direktør i Viborg FF.

Veldmate kom til Viborg i sommeren 2015.

Viborg kan erstatte Veldmate med Mikkel Rask, Søren Reese og Jacob Dehn i det centrale forsvar. Næste opgave for klubben er søndag eftermiddag på udebane mod Brøndby.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.