Viborg giver Hobro et nederlag i farvel-gave

Viborg FF sluttede Superliga-sæsonen med manér, da Hobro blev sendt hjem med et 0-1-nederlag.
Johnny Mølbys Viborg-hold rundede sæsonen af med en 1-0-sejr over Hobro. (Arkivfoto).
Johnny Mølbys Viborg-hold rundede sæsonen af med en 1-0-sejr over Hobro. (Arkivfoto). Foto: Klindt S¯lbeck Christian/Polfoto

Viborg FF satte søndag punktum for sit fornemme comeback til Alka Superligaen, da Hobro blev sendt hjem med et 0-1-nederlag.

Kampens afgørelse faldt i anden halvleg, hvor indskiftede Sebastian Andersen sikrede Viborg de tre point, der sørgede for, at de midtjyske oprykkere slutter sæsonen på ottendepladsen i landets bedste række.

For gæsterne fra Hobro var kampen i Viborg et farvel til Superligaen efter en miserabel sæson, hvor holdet på ingen måde har kunnet leve op til sidste sæson, hvor klubben gjorde et imponerende indtog i landets fornemmeste fodboldrække.

Søndagens opgør var længe en stillingskrig, selv om begge hold tilspillede sig store scoringsmuligheder.

Først var det gæsternes Hans Henrik Andreasen, der på det skammeligste misbrugte en helt oplagt målchance, da han helt fri i feltet sparkede Jung-Bin Parks tværpasning forbi mål.

I den modsatte ende var det Viborgs Serge Deble, der af flere omgange viste manglende skarphed. Først sendte ivorianeren en stor chance langt forbi mål.

I anden halvleg afsluttede Deble igen svagt, da Hobro-målmand Jesper Rask afværgede Viborg-angriberens friløber.

I sidste ende betød det dog mindre for hjemmeholdet, da man godt et kvarter før tid endelig fik hul på bylden.

Viborg fangede et uopmærksomt Hobro-hold med et hurtigt indkast, og så kunne Jonas Kamper let servere bolden for Sebastian Andersen, der skubbede bolden det sidste stykke over stregen.

Med pointtab til AGF og FC Nordsjælland betød Viborgs sejr desuden, at Johnny Mølbys tropper avancerede to pladser i Superliga-tabellen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.