Vibe får debut i flot Brentford-comeback i danskerduel

Jonas Knudsen og Ipswich førte 2-0 ude mod Brentford, men hjemmeholdet scorede to gange i overtiden.
Lasse Vibe kom på banen til debut for Brentford, der fik reddet 2-2 hjemme mod Ipswich (arkivfoto).
Lasse Vibe kom på banen til debut for Brentford, der fik reddet 2-2 hjemme mod Ipswich (arkivfoto). Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Det lugtede af en skuffende sæsonstart for danskerklubben Brentford i The Championship, Englands næstbedste fodboldrække, men på to scoringer i overtiden sikrede holdet et enkelt point hjemme mod Ipswich, der havde venstrebacken Jonas Knudsen på banen i hele kampen.

Brentford havde placeret landsholdsspillerne Andreas Bjelland og Lasse Vibe på bænken fra start, men Vibe blev skiftet ind sent i anden halvleg og var således med til at kæmpe det ene point hjem.

Brentford-målene blev scoret af Andre Gray og James Tarkowski i henholdsvis andet og sjette tillægsminut i anden halvleg, mens Kevin Bru og Ryan Fraser havde leveret udeholdets scoringer.

Der var også dansk deltagelse et andet sted i London.

Angriberen Simon Makienok Christoffersen havde fået plads i startopstillingen hos Charlton, der åbnede sæsonen med et London-derby hjemme mod Premier League-nedrykkerne fra Queens Park Rangers.

Den tidligere Brøndby-bomber fik hele kampen på banen, og der kunne han se holdkammeraterne Tony Watt og Morgan Fox sørge for en 2-0-sejr på scoringer i anden halvleg.

Dermed fik Charlton en perfekt indledning på sæsonen.

I lørdagens tidlige opgør i Englands næstbedste række var der fuld spilletid til Lasse Vigen Christensen, der sammen med Fulham spillede 1-1 på udebane mod Cardiff City.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.