Verdensstjerne sagsøgt: Din numse forstyrrer den offentlige orden

En gruppe kritikere i Marokko raser over Jennifer Lopez' tv-transmitterede koncert, der ifølge dem var alt for vulgær og kvindekrænkende.
Billedet her af Jennifer Lopez er fra koncerten, som sangerinden nu sagsøges for.
Billedet her af Jennifer Lopez er fra koncerten, som sangerinden nu sagsøges for. Foto: Abdeljalil Bounhar/AP

Da Jennifer Lopez optrådte på Mawazine International Music Festival i Marokkos hovedstad, Rabat, i slutningen af maj vakte det både vild begejstring i det nordafrikanske land blandt de dedikerede "J.Lo"-fans, men også harme blandt kritikere, som fandt sangerindens show alt for vulgært.

En gruppe har derfor nu indsendt en klage til myndighederne i Marokko med påstanden om, at den 45-årige latina-sangerinde "har forstyrret den offentlige orden", skriver avisen Daily Mail.

Lopez' show blev tv-transmitteret, og her fandt kritikerne sangerindens minimale kostumer, hoftevrikkende bevægelser og numse-fokus alt for stødende.

- Lopez har forstyrret den offentlige orden og plettet kvinders ære og respekt, lyder det blandt andet i anklagerne.

Også koncertarrangøren sagsøges, og hvis de kendes skyldige, kan "Jenny from the Block"-sangerinden få op til to års fængsel, skriver avisen Daily Mail og tilføjer, at selv landets minister for kommunikation har gjort indsigelser mod showet.

- Det, der blev tv-transmitteret, er helt uacceptabelt og går mod landets tv-lovgivning, raser minister Mustapha Khalfi.

Der har endnu ikke været en officiel reaktion på anklagerne fra Jennifer Lopez, som tidligere i år annoncerede, at hun får sit helt eget storstilede Las Vegas-show.

Se en lille bid fra koncerten her: https://www.youtube.com/watch?v=RPOw65ovVuQ

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.