Verdenskendt sangdiva vil være forfatter

Den britiske sangerinde Adele drømmer om at skrive en roman, så snart hun tager en pause fra musikken.
Adele turnerer i øjeblikket rundt i verden, hvor hun blandt andet optræder med sange fra sit seneste album "25".
Adele turnerer i øjeblikket rundt i verden, hvor hun blandt andet optræder med sange fra sit seneste album "25". Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Efter at have vundet et utal af anerkendte priser, heriblandt 10 Grammy-statuetter, har den blot 28-årige Adele for alvor slået fast, at hun er en af nutidens største sangtalenter.

Nu lader det dog til, at "Rolling In The Deep"-musikeren har andre drømme, hvor sang og klaverspil ikke indgår. Under en koncert i den amerikanske by Chicago fortalte Adele sit publikum, at hun har en ambition om at lære at skrive, så hun kan forfatte en roman. Det skriver det britiske medie Daily Mirror.

- Jeg vil gerne skrive en bog, fortalte Adele under sin koncert i Chicago ifølge Daily Mirror og fortsatte:

- Jeg er ikke så god til den slags, men jeg vil gerne lære det og efterfølgende forsøge at skrive en bog.

Sangerinden slår dog fast, at hun endnu ikke ved, hvad hendes fremtidige roman skal handle om.

Det er langt fra første gang, at Adele får skabt en atmosfære til sine koncerter, hvor både hun og publikum kan dele personlige historier og øjeblikke.

Under turneen med albummet "25" var der en tilskuer i den britiske hovedstad London, som besluttede sig for at fri til sin kæreste midt under Adeles koncert. "Hello"-sangeren kaldte straks det nyforlovede par op på scenen, hvor hun både uddelte kram og lykønskninger.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.