Verdens mest perfekte kvinde er blevet single

Indehaveren af verdens mest perfekte krop, undertøjsmodellen Kelly Brook, har for anden gang brudt forlovelsen med sin marinesoldat-kæreste.
Kroppen i denne kjole er ifølge forskere den mest perfekte i verden. Den sidder på den nyslåede singlepige, undertøjsmodellen Kelly Brook.
Kroppen i denne kjole er ifølge forskere den mest perfekte i verden. Den sidder på den nyslåede singlepige, undertøjsmodellen Kelly Brook. Foto: NATHAN STRANGE/AP

Verdens mest perfekte ansigt og krop sidder på undertøjsmodellen Kelly Brook, og nu har alverdens savlende fyre mulighed for at få del af godterne selv.

Den 34-årige undertøjsmodel er nemlig blevet single efter at have brudt forlovelsen for anden gang med tv-personligheden, den tidligere marinesoldat David McIntosh. Det fortæller den nyslåede singlepige til avisen The Sun.

- Jeg er meget glad. Jeg er en glad singlepige, der bor i en fantastisk by og arbejder med de mest fantastiske folk, lyder det fra bikinibaben.

Brook gik fra sit 28-årige muskelbundt i september, men blev kort tid efter genforenet. Nu har de to så altså to måneder senere endnu en gang foreløbigt gjort bruddet endegyldigt.

- Måske er det ikke meningen, at jeg skal finde kærligheden lige nu. Så fra nu af vil jeg bare fokusere på mig selv - der er andre og mere vigtige ting i verden, siger Brook til avisen.

Kelly Brook brød igennem med sin modelkarriere som 16-årig og er blevet hyldet for sin velformede krop. Faktisk har forskere ved the University of Texas vurderet, at hun har verdens mest perfekte krop i forhold til idealmålene.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.