Ventetiden slut: Fans jubler over royal baby

Da Kate lørdag fødte sit og prins Williams andet barn, var det en lettelse for de mange royale fans, der ventede ude foran hospitalet.
Royale fans Terry Hutt og Margaret Tyler ventede ude foran St Mary's Hospital på de gode nyheder om en lille ny prinsesse.
Royale fans Terry Hutt og Margaret Tyler ventede ude foran St Mary's Hospital på de gode nyheder om en lille ny prinsesse. Foto: Matt Dunham/AP

Det er ikke kun Kate og William, der har ventet længe på gode nyheder om deres nyfødte prinsesse.

Også royale fans har fulgt med fra sidelinjen - ikke mindst foran St. Mary's Hospital, hvor Kate lørdag formiddag fødte en velskabt prinsesse.

Efter nyheden om prinsessen var sluppet ud først på kongehusets hjemmeside og to minutter efter på Twitter, brød vild jubel ud på fødselsafdelingen og foran hospitalet, hvor lange rækker af fans har overnattet i håb om at få det første glimt af den nyeste royale baby.

Det skriver den engelske avis Telegraph i deres liveblog fra hospitalet.

Nogle af dem, der har ventet lang tid i håbet om et royalt vink, er 14-årige Amy Thompson og hendes 44-årige mor, Maria Scott. De har ventet ude foran hospitalet i 13 dage, og skal tilbage til deres hjem i Newcastle mandag. De blev derfor glade, da hertuginden fik veer lørdag.

- Et par dage mere, og vi ville ikke have været her. Det var en lettelse, da vi hørte, at hun ankom i morges. Det er virkelig god timing for os, siger Amy, der er grunden til det lange besøg foran hospitalet.

Mor og datter havde nemlig kun planlagt at hive et par dage ud af deres London-tur til at ligge foran hospitalet, men da Amy forvred sit knæ, blev de enige om at tage fuld udbytte af situationen og være sengeliggende foran Kates fødested.

Det er endnu uvist, hvad prinsessen skal hedde, men ifølge bookmakere er Alice, Charlotte, Victoria og Elizabeth gode bud.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.