Venstre-mand kritiserer partitoppen: Nu får han sparket

- Det er der ikke plads til at sige i Venstre, der efter min mening er ualmindeligt meget topstyret, siger Bo Nygaard Larsen.
- Jeg kan blankt afvise, at det her handler om politik eller holdninger til Venstres ledelse. Det handler kun om lokale forhold og interne aftaler, der er brudt, siger gruppeformanden for Venstre i Solrød, Kim Sunesen til P4 København.
- Jeg kan blankt afvise, at det her handler om politik eller holdninger til Venstres ledelse. Det handler kun om lokale forhold og interne aftaler, der er brudt, siger gruppeformanden for Venstre i Solrød, Kim Sunesen til P4 København. Foto: Venstre

Kritik af partiformanden og den politiske linje på flygtningeområdet har fået en venstrepolitiker smidt ud af partiet, mener politikeren selv. Det afviser partiet, skriver P4 København.

Venstre i Solrød har smidt byrådsmedlem Bo Nygaard Larsen ud af byrådsgruppen. Ifølge Bo Nygaard Larsen sker det, fordi han har udtalt sig kritisk om partiet og partitoppen. Senest tirsdag hvor han i DR2-programmet 'Deadline' kritiserede den politiske linje på flygtningeområdet.

- Det er der ikke plads til at sige i Venstre, der efter min mening er ualmindeligt meget topstyret. Det er det på landsplan, og det er det i Solrød. Og jeg har ikke kunne passe ind i en struktur, hvor man bare skal holde mund og gå i takt, siger Bo Nygaard Larsen til P4 København.

Den udlægning afviser gruppeformanden for Venstre i Solrød, Kim Sunesen. Det handler udelukkende om manglende tillid på grund af brudte, interne aftaler, lyder det.

- Jeg kan blankt afvise, at det her handler om politik eller holdninger til Venstres ledelse. Det handler kun om lokale forhold og interne aftaler, der er brudt, siger han til P4 København.

Bo Nygaard Larsen fortsætter som løsgænger i byrådet i Solrød Kommune.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.