Venner-stjerne forhindrer genforening

Der har hele tiden været én bestemt skuespiller fra hitserien Venner, der forhindrer en genforening, afslører Courteney Cox.
Courteney Cox har efter Venner fortsat succesen med serien Cougar Town.
Courteney Cox har efter Venner fortsat succesen med serien Cougar Town. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Det har været lige ved og næsten, men alligevel meget langt fra.

Skuespillerinden Courteney Cox, der spillede rollen som den neurotiske kok Monica Geller i hitserien Venner, slå nu endelig fast, at der absolut ikke kommer en genforening af den populære tv-serie.

- Åh, kom nu videre. Vi laver det ikke. Det kommer ikke til at ske, fastslår den 50-årige skuespillerinde over for Yahoo! og knuser dermed drømmen for tusindvis af fans.

- Vi har aldrig nogensinde nærmet os en Venner-reunion. Vi har tidligere nået 80 procent af vejen, men der er altid én person, der bakker ud til sidst, siger skuespillerinden og afslører.

- Jeg kommer ikke til at nævne nogen navne, men det er måske ikke David Schwimmer, siger Cox om skuespilleren, der spillede hendes nørdede bror Ross i serien.

Cox joker dog med at lave en såkaldt spin-off-film af hendes Monica-karakter, ligesom der blev lavet en spin-off-serie med Venner-figuren Joey.

- Monica kommer helt sikkert til at lave en film. Den kommer til at hedde "Hanging With Monica". Folk vil styrte i biografen, joker Cox, der dog har spillet sammen med Venner-veninderne Jennifer Aniston og Lisa Kudrow i andre sammenhænge.

Pigerne mødtes dog i en legendarisk sketch i talkshowet "Jimmy Kimmel Live!". Se det her: https://www.youtube.com/watch?v=i4H2JHp5XOQ

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.