Veninderne fejrede fødselsdags-sangfugl

Sangerinden Selena Gomez blev af veninderne fejret på sin fødselsdag med kærlige ord og gamle minder.
Sangerinden Selena Gomez fyldte fredag 24 år, og det gik ikke ubemærket hen blandt sangerindens kendisveninder. Arkivfoto.
Sangerinden Selena Gomez fyldte fredag 24 år, og det gik ikke ubemærket hen blandt sangerindens kendisveninder. Arkivfoto. Foto: Evan Agostini/Polfoto

Sangerinden Selena Gomez kunne fredag fejre sin 24 års fødselsdag, og det gik på ingen måde ubemærket hen blandt "Good For You"-sangerindes mange kendte veninder, som på de sociale medier fejrede den amerikanske darling.

- Kigger gamle billeder igennem i dag, fordi Selena Gomez lige er fyldt 24 år! Jeg kan ikke forestille mig mit liv uden dig, Selena. Tillykke med fødselsdagen, skriver sangerinden Taylor Swift til et billede på det sociale medie Instagram, hvor hun ses sammen med Selena Gomez, imens de to med deres hænder danner et hjerte.

Også den danske topmodel Josephine Skriver, der blandt andet kan prale af den eftertragtede titel som engel og frontfigur for undertøjsmærket Victoria's Secret, fandt i dagens anledning et billede frem af dagens fødselar.

- Tillykke med fødselsdagen til en pige som jeg forguder, ser op til, holder af, beundrer, respekterer og mest af alt elsker! Selena Gomez, skriver den danske model til et billede af de to veninder sammen og tilføjer tre hjerter til sin billedtekst.

Men det var ikke kun Selena Gomez, som fredag kunne modtage hilsner og gaver. Selv havde sangerinden også en lille gave til sine mange fans. Hun afslørede nemlig en lille lydbid af et kommende nummer på sin Twitter-profil.

- Gjorde dette på min fødselsdag, kommer snart. Tak for al kærligheden, skrev sangerinden blandt andet til den lille teaser.

Se stjernernes fødselsdagshilsner her:

https://www.instagram.com/p/BILiwrDjjP4/?taken-by=taylorswift

https://www.instagram.com/p/BILZ43uBV6q/?taken-by=josephineskriver

Hør Selena Gomez' lille teaser her:

https://twitter.com/selenagomez/status/756663678515056640

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.