Ven hylder kræftramt Beverly Hills-stjerne

Den kræftramte skuespillerinde Shannen Doherty hyldes på Instagram.
Shannen Doherty har kæmpet mod brystkræften siden februar sidste år.
Shannen Doherty har kæmpet mod brystkræften siden februar sidste år. Foto: American Foto Featues/colourpress.com/COLOURPRESS.COM

Det seneste år har været et hårdt et af slagsen for skuespillerinden Shannen Doherty, som især er kendt som lillesøsteren Brenda Walsh i tv-succesen "Beverly Hills".

I februar 2015 fik hun konstateret brystkræft, og det har den nu 45-årige skuespillerinde ikke lagt skjul på. Hun har nemlig delt billeder undervejs i kampen mod den hårde sygdom på sin Instagram-profil.

Det er en af årsagerne til, at skuespillerinden nu bliver hyldet af sin veninde og kollega Sarah Michelle Gellar på det sociale medie.

Her har "Buffy"-skuespillerinden lagt et billede op af de to smilende veninder, hvor "Beverly Hills"-stjernen ses med et rødt bandana om hovedet.

Anledningen til billedet er hashtagget "mondaymuse", der opfordrer folk til at lægge billeder op af deres inspirationskilder.

- Min mandagsmuse er min modige ven Shannen Doherty. Jeg har altid sagt, at hun er en af de mest loyale venner, jeg nogensinde har kendt. Mens hun står midt i sit livs hårdeste rejse, deler hun det med venner, som hun aldrig har mødt i håb om at hjælpe andre, der går igennem det samme, skriver Sarah Michelle Gellar til billedet på Instagram.

Shannen Doherty afslørede tidligere i august i et eksklusivt interview med mediet Entertainment Tonight, at hendes brystkræft har spredt sig yderligere, selv om hun i maj i år undergik en mastektomi, hvor hendes ene bryst blev fjernet.

I sidste uge delte Shannen Doherty desuden en række billeder på det sociale billeddelingsmedie, hvor hendes mor klipper hendes hår af.

Se den rørende hyldest her:

https://www.instagram.com/p/BI3aIquDiD0/?taken-by=sarahmgellar

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.