Vejvrede: 38-årig slog bilist med hjulnøgle

En mand blev så sur på en anden trafikant, at han smadrede hans bilrude og slog ham i hovedet.
Den 38-årig mand fra Silkeborg er blevet varetægtsfængslet, sigtet for grov vold efter sit overfald på en 28-årig mand, der dyttede ad hans kørsel.
Den 38-årig mand fra Silkeborg er blevet varetægtsfængslet, sigtet for grov vold efter sit overfald på en 28-årig mand, der dyttede ad hans kørsel. Foto: www.colourbox.com/free

En 38-årig mand fra Silkeborg er lørdag i Retten i Viborg blevet varetægtsfængslet for at overfalde en anden bilist, som han blev sur på i trafikken.

Det oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden er sigtet for grov vold efter episoden, der fandt sted fredag morgen ved ottetiden på Nordre Højmarksvej i Silkeborg.

Her dyttede en 28-årig mand, der ligeledes er fra Silkeborg, ad den 38-årige, der efter hans mening havde kørt hasarderet.

Det fik den 38-årige til at standse op og gå hen til den 28-åriges bil, hvor han smadrede en siderude med en hjulnøgle, som han bagefter brugte til at slå den 28-årige i hovedet med. Det kostede en sigtelse for grov vold.

Da han lørdag var i grundlovsforhør i Retten i Viborg vurderede dommeren, at han skal sidde varetægtsfængslet i foreløbig tre uger.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.