Vejstribe-krig sender firma i knæ: På randen af konkurs

Der er hård konkurrence om at få lov at lave de hvide striber på de danske veje.
- Jeg kan bekræfte, at vi søger frisk kapital, og det skal gå meget hurtigt, ellers må vi kaste håndklædet i ringen, siger direktør i Guide-Lines A/S Jesper Sørensen.
- Jeg kan bekræfte, at vi søger frisk kapital, og det skal gå meget hurtigt, ellers må vi kaste håndklædet i ringen, siger direktør i Guide-Lines A/S Jesper Sørensen. Foto: Scanpix arkiv

En af landets største vejstribe-entreprenører, Guide-Lines A/S i Støvring, er i store økonomiske problemer, skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Det erkender virksomhedens direktør, Jesper Sørensen, over for Licitationen - Byggeriets Dagblad.

- Jeg kan bekræfte, at vi søger frisk kapital, og det skal gå meget hurtigt, ellers må vi kaste håndklædet i ringen, siger Jesper Sørensen, der ikke kan udtale sig om beløbsstørrelse.

Guide-Lines A/S indstillede tirsdag sit arbejde og sendte sine 35 medarbejdere hjem, mens ledelsen forsøger at finde en investor.

Virksomheden har i de senere år udkæmpet en intens kamp mod to konkurrerende virksomheder - LKF Vejmarkering A/S og Eurostar Danmark A/S - som tidligere i år tabte en sag i Konkurrencerådet om, at deres konsortiesamarbejde var ulovligt.

Men selv med rettens hjælp har konkurrencen altså alligevel været for stor for Guide-Lines A/S, og det giver anledning til panderynker i branchen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.