Vardy får fire år mere i Leicester

De engelske fodboldmestre fra Leicester har aftalt kontraktforlængelse med sin topscorer Jamie Vardy.
Jamie Vardy var ikke altid tilfreds med slovakkernes behandling af ham under EM-kampen forleden. Nu er spekulationer slut. Han tager fire år mere hos mesterholdet Leicester City.
Jamie Vardy var ikke altid tilfreds med slovakkernes behandling af ham under EM-kampen forleden. Nu er spekulationer slut. Han tager fire år mere hos mesterholdet Leicester City. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Topscoreren Jamie Vardy har forlænget sin kontrakt med mesterholdet Leicester City.

Det oplyser Premier League-klubben på sin hjemmeside torsdag.

- Leicester City er i dag, torsdag, nået frem til en aftale med Jamie Vardys repræsentanter om en forlængelse af landsholdsspillerens kontrakt i fire år, skriver klubben i en kortfattet meddelelse.

Jamie Vardy spiller EM med England, hvor holdet mandag spiller ottendedelsfinale mod Island, så han har ikke selv været til stede ved forhandlingerne.

- Begge parter håber, at denne meddelelse vil stoppe spekulationerne om Jamies fremtid og i stedet bekræfte hans dedikation i forhold til Leicester City, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Der har længe været rygter om, at Jamie Vardy var på vej væk fra klubben, og særligt har Arsenal været nævnt som en meget ivrig bejler til topscoreren.

Klubben skriver videre, at der ikke vil komme flere kommentarer om Jamies Vardy kontraktforlængelse, før EM-slutrunden er forbi.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.