Vanvittigt tilbud: Så billigt kan du få en rejse lige nu

Nu kan du få billige rejsetilbud til sol og varme.
Der kan måske blive råd til en drink ved poolen, nu hvor priserne på afbudsrejser ligger helt i bund.
Der kan måske blive råd til en drink ved poolen, nu hvor priserne på afbudsrejser ligger helt i bund. Foto: Scanpix/arkiv

Det gode vejr i maj sender priser på afbudsrejser helt ned. Otte dage på hotel inklusive flybilletter fås lige nu for ned til 599 kroner. Det viser nyt pristjek, rejsesøgemaskinen Travelmarket har lavet for TV 2.

- Det gode vejr i det meste af maj har betydet en lavere efterspørgsel efter rejser sydpå. Kombineret med et stort udbud af rejser fra mange forskellige charterselskaber betyder det, at vi ser de billige priser på afbudsrejser i markedet. Der er rejser til under 1.000 kroner fra både Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Portugal og Kroatien, så det siger noget om situationen, siger direktør hos rejsesøgemaskinen Travelmarket Ole Stouby.

Rejsen for 599 kroner går til Kreta og har afrejse torsdag fra Københavns Lufthavn. Men også jyderne har adgang til ekstremt billige rejser, hvis man kan rejse med det samme. En rejse til Rhodos med fly og hotel i otte 8 dage koster kun 699 kroner fra Billund Lufthavn. Fra Aalborg koster en 8 dages afbudsrejse til Rhodos 998 kroner.

- 599 kroner svarer jo til en enkelt hotelovernatning herhjemme. De priser vi ser i markedet lige nu er i et vanvittigt lavt niveau, og jeg kan ikke huske at der tidligere har været så mange billige rejser i slutningen af maj, siger direktør Ole Stouby.

Til de, der først kan rejse senere, er der gode nyheder forude. Det ser nemlig ud til, at det også i den kommende tid bliver muligt at finde billige rejser.

- Allerede nu ser vi, at rejserne i juni er i et lavere niveau end sidste år, så jeg tror, at vi også i det meste af juni vil se mange billige afbudsrejser i et rekordlavt niveau. Der er mange flere rejser i markedet i år, så chancerne for også at komme billigt sydpå i sommerferien er absolut til stede, siger Ole Stouby og slår fast, at det dog afhænger meget af, hvordan vejret bliver herhjemme, da det har meget stor betydning for priserne.

Du kan se hele pristjekket her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.