Van Gaal slår fast: Vi sælger ikke De Gea

Står det til Manchester United-manager Louis van Gaal, forbliver målmand David de Gea i den engelske klub.
Louis van Gaal slår fast, at David de Gea ikke skal væk fra Manchester United i dette transfervindue.
Louis van Gaal slår fast, at David de Gea ikke skal væk fra Manchester United i dette transfervindue. Foto: Paul blank/wikimedia/GNU/free

Hele sommeren har rygter sendt Manchester Uniteds stjernemålmand David de Gea til Real Madrid, men endnu er den handel ikke blevet til noget.

Og nu forsøger Manchester United-manager Louis van Gaal at skære igennem. Han har ingen planer om at sælge.

- Jeg mener, at når Manchester United vil have en spiller, så kommer han, undtagen når en klub ikke vil sælge, lyder det fra hollænderen ifølge AFP.

- Det er det samme med os. Vi sælger ikke De Gea, slår Van Gaal fast.

Real Madrid og Manchester United har angiveligt ikke kunne blev enige om en pris for De Gea, der ikke har spillet for United endnu i denne sæson - angiveligt efter eget ønske for ikke at blive skadet inden hans ønskede skifte til den spanske hovedstad.

United har i mellemtiden købt den argentinske landsholdsmålmand Sergio Romero, og dermed bliver der intens kamp om pladsen mellem stængerne, hvis De Gea, som Van Gaal antyder, bliver i klubben.

Spanieren har kontraktudløb næste sommer, så hvis ikke Manchester United sælger ham nu, risikerer klubben at måtte lade ham skifte på en fri transfer om et år.

De Gea kom til den engelske klub fra Atlético Madrid i 2011.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.