Van Gaal afviser mesterskabssnak trods føring

Manchester United strøg lørdag til tops i Premier League, men Louis van Gaal vil slet ikke snakke om titel.
Manchester United fører Premier League, men manager Louis van Gaal vil slet ikke snakke om muligheden for et 21. mesterskab til klubben.
Manchester United fører Premier League, men manager Louis van Gaal vil slet ikke snakke om muligheden for et 21. mesterskab til klubben. Foto: Jon Super/AP

Manchester Uniteds seneste mesterskab blev sikret i sæsonen 2012/2013, og siden har afstanden til de seneste års vindere været voldsomt stor.

Lørdag strøg de 20-foldige engelske mestre så til tops i Premier League, da holdet slog Sunderland, samtidig med at lokalrivalerne Manchester City tabte ude mod Tottenham.

Det får måske nogle United-fans til igen at drømme om et mesterskab, men manager Louis van Gaal vil slet ikke begynde at snakke klubben ind i mesterskabsræset.

- Stil mig det spørgsmål igen i maj, lød det tørt fra hollænderen ifølge AFP på pressemødet efter kampen lørdag, da en journalist spurgte til titelchancerne.

- Jeg mener, at Manchester United kan vinde over alle hold, men man har også brug for held, og det havde vi i dag (lørdag, red.).

I næste weekend venter der et svært opgør for Louis van Gaals tropper, når holdet gæster Arsenal på Emirates Stadium i London, men United-manageren tror på en ny triumf.

- Det er et af de sværeste hold at slå, men vi vandt der i sidste sæson, så det er muligt, mener hollænderen.

Han kan glæde sig over, at både Wayne Rooney og Memphis Depay fik åbnet målkontoen i Premier League mod Sunderland, og sammen med kometen Anthony Martial kan Van Gaal råde over et giftigt trekløver til Arsenal-kampen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.