Valg-værten Cecilie Beck: "Jeg er et menneske med gode nerver"

Den flotte nyheds-vært, der torsdag aften styrer Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussens anden duel, holder sig skarp ved at løbetræne og læse. Hun siger selv, at hun ikke er bekymret over sin mands farlige job.
Den smukke Tv-vært holder sig i form med løb og yoga.
Den smukke Tv-vært holder sig i form med løb og yoga. FOTO: Scanpix

Hun er altid smilende, overskudsagtig og samtidig benhård, når hun optræder på TV – en sej kvinde i en smuk krop, som hun ikke lader forfalde.

Med et job foran skærmen er der nemlig ikke plads til dårlige hårdage, for hver dag skal der præsteres og det gør Cecilie Beck, men hun passer også godt på sig selv.

Hun løber, og det har hun gjort i ti år, fortalte hun sidste år til ALT for damerne.

TV-værten er gift med Rasmus Tantholdt, og sammen har de tre sammenbragte børn – begge er de journalister, men på trods af en travl karriere, finder Cecilie Beck stadig tid til at træne. Hun lægger løbetøjet frem om aftenen og tager turen, så snart hun er stået op, for ellers gider hun ikke.

Men hvad får dig så til at gøre det?

- At jeg med sikkerhed ved, at humøret og energien er højere, når jeg kommer tilbage.

Det er jo en virkelig fin grund, og hun kommer da også af sted tre gange om ugen på en fem kilometertur og når der udover også at lave styrketræning og yoga.

En vild musiksmag

Under løbeturen hører Cecilie Beck musik - og her er der tale om en smag, der spænder vidt – hun hører nemlig enten P1 Morgen eller Metallica.

Cecilie Beck kobler også gerne af med lidt læsning. Tidligere har studieværten fortalt magasinet IN, at hun meget gerne læser netop en bog, når hun skal slappe af.

Men selvom hun virker rolig og kontrolleret på skærmen, har hun som alle andre mennesker også dårlige dage og er ikke altid i balance, har Cecilie Beck fortalt magasinet helse:

- Man har jo en idé om, at man burde være “i balance.” Men jeg er i hvert fald ikke altid i balance. Balance er vel, når man på vej fra det ene yderpunkt til det andet rammer midten … Man er der jo bare ikke så lang tid ad gangen. Det er lige som lykke, den opleves også i glimt. Det må være frygteligt at være hyperglad hele tiden, og man skal heller ikke gå og være konstant ked af det, begge dele er ydertilstande. Men livet byder jo på begge dele. Og ro er vigtigt, sige hun blandt andet.

Nyder at være alene

Cecilie Beck fortæller, at hun nyder alene-tid og med store børn og en mand, der ofte er i udlandet, er det en fin ting. Og nej, alene-tiden bruger hun ikke på at bekymre sig over, at Rasmus Tantholdt ofte opholder sig midt i verdens brændpunkter:

- Jeg er et menneske med gode nerver. Jeg har for eksempel aldrig haft sikkerhedsnet på trampolinen ude i haven. Jeg tror, det ser mere farligt ud, end det er, uden at forklejne risikoen ved at opholde sig på de steder, Rasmus gør. Det er selvfølgelig risikabelt, men livet er farligt. Jeg er mere bange for at lade mine børn krydse Vangedevej på cykel, end at Rasmus står i en militærlejr omgivet af soldater eller er i Mexico. Han sælger jo ikke narko, han laver bare journalistik om det!

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.