Væltet lastspil spærrer motorvej

Ingen er kommet til skade, men motorvej er spærret på Lolland, efter at tysk lastbil væltede torsdag morgen.
Ifølge vagtchefen bliver trafikken ledt uden om uheldet, som skete kort efter klokken 6. Arkivfoto.
Ifølge vagtchefen bliver trafikken ledt uden om uheldet, som skete kort efter klokken 6. Arkivfoto. Foto: Colourbox/free

Morgentrafikken over Lolland lider torsdag morgen under en spærret motorvej. Det drejer sig om Sydmotorvejen mellem frakørslerne ved Maribo og Holeby, oplyser Vejdirektoratet.

Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller vagtchef Anders Mikkelsen, at man arbejder på at fjerne den lastbil, som er skyld i spærringen.

- Det drejer sig om en tysk lastbil, der på vej mod syd i forbindelse med, at han ved noget vejarbejde skal ledes fra det ene spor og over i det andet, fortæller Anders Mikkelsen til Ritzau.

- Han er formentlig kommet til at dreje for skarpt og er væltet, så han spærrer vejen i begge retninger. Men heldigvis er der ikke nogen, der er kommet til skade, fortæller vagtchefen.

Ifølge vagtchefen bliver trafikken ledt uden om uheldet, som skete kort efter klokken 6, men nogle biler er blevet fanget.

- Der holder nogle lastbiler, som ikke kan komme uden om, fordi de så ville skulle køre helt ud i rabatten, og det er selvfølgelig irriterende for dem, siger Anders Mikkelsen.

Vagtchefen kan ikke sige noget om, hvor længe vejen vil være spærret.

- Vi håber, at det kan klares rimelig hurtigt, men den slags har det jo desværre med at tage noget tid, siger han.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.