Vågn op smukkere end da du gik i seng

En skønhedssøvn lever ikke altid op til sit ry, men hvis du ændrer få små rutiner, så vil du vågne op efter en nattesøvn og være kønnere, end da du gik i seng.
Der er lige et par småting, du selv kan gøre, hvis du gerne vil vågne op smuk og dejlig
Der er lige et par småting, du selv kan gøre, hvis du gerne vil vågne op smuk og dejlig Scanpix

En lang og god nattesøvn giver dig fornyet energi og forskønner dit udseende…i hvert fald hvis du selv hjælper lidt til, siger hudplejeekspert med mere end 25 års erfaring Renée Rouleau til Womans Day.

Få her en række råd, der vil gøre et udslag på skønheds-barometret

Ansigtet skal vaskes

Du har sikkert hørt det før, men det er en vigtig ting at vaske ansigt om aftenen, hvis du vil holde dit udseende smukt.

Om natten genopbygger din hud sig, og derfor skal du vaske olie, makeup, bakterier og skidt af dit ansigt, før du går i seng, så huden kan genopbygges. Når du har renset huden med produkter til formålet, så skal du smøre ansigtet i en god serum og creme, forklarer Renée Rouleau.

LÆS OGSÅ: Vidste du, at alkohol gør dig smuk?

Skift creme efter årstiden

Der er forskel på, hvad din hud har brug for om sommeren og om vinteren, forklarer Renée Rouleau:

- I løbet af de varme måneder, skal du skifte til en let gele creme, som vil minimere risikoen for, at din hud bliver tilstoppet. Om vinteren er en hydreret hud nøglen og her kan du tilføje et par dråber olie til din natcreme…

LÆS OGSÅ: Underlige tegn på, at du har diabetes

Find en god sovestilling

Når du går i seng, så sørg for at find en god stilling, du kan sove godt i. Her skal du også tænke over, hvordan dit ansigt ligger, forklarer Renée Rouleau:

- Den bedste måde at sove på er på ryggen. Her vil dit ansigt ikke røre puden, og der vil ikke blive lavet mærker i huden.

Og når du nu er i gang med at tage nattelige hensyn til din hud, så sørg for at din hovedpude er høj, for så vil det reducere risikoen for hævede øjne dagen efter.

LÆS OGSÅ: Få et naturligt look på ingen tid

Brug pudebetræk af silke

Hvis du alligevel ikke er typen, der kan sove på ryggen natten lang, men vender dig om på siden, så sørg for at have et pudebetræk af silke.

Det er den bedste overflade, hvis du vil formindske risikoen for rynker og at dit hår knækker i løbet af natten.

Og når du sover på siden, så sørg for at den nederste del af ansigtet ikke putter sig ned i puden, men faktisk ligger nedenfor. På den måde er det kun den øvre del af ansigtet, der udsættes for pres.

LÆS OGSÅ: Hemmelighed afsløret: Prinsesse Madeleine føder i juni

Lav et godt sovemiljø

Det er vigtigt for din skønhed, at du har det godt og er afslappet, og her hjælper et rart sovemiljø dig godt på vej. Du skal sørge for, at det er et afstressende sted at være, så du kan få din søvn….for ja, noget af det vigtigste for din skønhed er, at du får sovet.

Mangel på søvn vil sætte sine spor på din hud, og når du er træt, så ser du træt ud!

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.