V anklager DR-vært: Du hader Løkke

Venstre-profilen Martin Geertsen mener, at Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt bliver behandlet vidt forskelligt af DR.
- I Løkkes tilfælde især når det kom til kontanthjælps-loftet midt i udsendelsen i aftes. Der var en spørgeteknik, der havde forbitrelsens karakter. Men jeg vil godt understrege, at det ikke er et isoleret piveri, siger Martin Geertsen.
- I Løkkes tilfælde især når det kom til kontanthjælps-loftet midt i udsendelsen i aftes. Der var en spørgeteknik, der havde forbitrelsens karakter. Men jeg vil godt understrege, at det ikke er et isoleret piveri, siger Martin Geertsen. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/arkiv/Scanpix

Helle Thorning-Schmidt bliver båret let gennem DR-program, mens Lars Løkke Rasmussen i samme program bliver lagt for had af DR-journalisten Kåre Quist. Så hård er anklagen fra Venstres integrationsordfører, Martin Geertsen.

På det sociale medie Twitter skrev han mandag aften:

”Denne Kåre Quist kunne godt lægge lidt mindre skjul på sit had til Lars Løkke Rasmussen. Så havde det virket lidt mindre gennemskueligt,” skrev han.

Han fortæller nu til Berlingske, at han står ved sine ord. Han er enig i, at ordet had forstås som en ”meget stærk følelse af fjendtlighed eller forbitret vrede over for en person, som man for eksempel føler sig krænket af”.

Piver ikke

- Ja. Og jeg skal ikke lægge skjul på, at hvis vi tager eksemplet fra i aftes med Kåre Quist, så synes jeg simpelthen, at det havde karakter af forbitret fjendtlighed. Det er i sig selv ikke et problem, at man går hårdt til politikere. Men jeg så statsministeren for nogle dage siden i samme program, og hun blev - efter min opfattelse - båret igennem programmet. Så jeg piver ikke. Men det skal være fair. Og det var det ikke her, siger Martin Geertsen til Berlingske.

Han mener, at der er forskel på måden, de to statsministerkandidater bliver spurgt på.

- I Løkkes tilfælde især når det kom til kontanthjælps-loftet midt i udsendelsen i aftes. Der var en spørgeteknik, der havde forbitrelsens karakter. Men jeg vil godt understrege, at det ikke er et isoleret piveri, siger Martin Geertsen.

Ekstra Bladet-boss hader også

På Twitter langer Venstre-manden samtidig også ud efter Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen.

- Synes, Poul Madsen skal køre HELT igennem med sit personlige had til Lars Løkke Rasmussen. Med Ekstra Bladets troværdighed gør han os kun en tjeneste.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.